krav til fett leiren

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-15
For mange er begrepet "fett camp" en mindre enn inspirerende sikt. Mens det er noen fortrinn til argumentet om at et slikt begrep unnlater å fokusere på målet om barna sendt dit for å gå ned i vekt, er det større bevis for å støtte fordelene tilskrives vekttap som er oppnådd gjennom langsiktig endring i kostholdet og konsistent . fysisk aktivitet

Du trenger:.
multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Tradisjonell Fat Camps Versus Modern Fat Camps

Fat leir, eller vekttap leir, er en kortsiktig vekttap program utviklet for å hjelpe folk med vekttap mål i en gruppe miljø. Selv om moderne fett leirene er designet for å team overvektige personer med ernæringsfysiologer, fysisk form terapeuter og rådgivere, gjorde fett leire ikke alltid målet effektivt vekttap mål eller tout fordelene ved å spise sunt.

Historie

Sommer leire for barn ble først etablert i 1880 og snart sprang opp over hele USA. Under støtte av Theodore Roosevelt og andre prominente personer, begynte sommerleire å blomstre av 1960-tallet. Fat leirene hadde ikke spring opp på flere tiår. Faktisk var det ikke før Camp Napanoch i Napanoch, ble NY etablert i 1963 som fett leirene begynte å få i popularitet. Ifølge fatcampinfo. com («Fat Camp Info"), 84 vekttap leirer for barn, ligger det meste innen kjøreavstand fra New York City, ble tilgjengelig etter 1988.

Effectiveness

Fat leirene var opprinnelig kritisert for høyt restriktive dietter og utmattende regimer av calisthenics. Sosialt press og endringer i historien, slik som den feministiske bevegelsen, så et økende antall foreldre og voksne uvillig til å delta fett leirer. Anses ineffektive, fett leirer begynte å miste troverdighet og av 1990-tallet bare 15 fett leire (av de 10. 000 totale sommerleire oppført av den amerikanske Camp Association) forble.

Fit Camps

I dag, fett leirer har noen krav, men er utformet for foreldre som er bekymret for sitt barns generelle helse. Endringer i fett leirer må også føre til mer politisk korrekte betegnelsen, passform leirer. Mange passer leirene tilbyr informasjon om ernæring, vekttap programmer og ettervern tjenester. Mens mange passer leirer, eller fett leirer, som få er fortsatt kalt, ikke begrense deltakelsen til en bestemt vekt, mange imot deltakere på ulike stadier av vekttap prosessen.

Long-Term Model

bygget på ideen om støtte, er fete leirer bygget rundt lære barna hvordan de skal bli friske voksne. Rettet mot undervisning av barn og tenåringer hvordan du kan trene, få en sunnere livsstil og bygge bedre selvtillit, mange fete leirene er overgangen fra kortsiktig sult teknikker til langsiktig modeller. Faktisk, ikke lenger er de dager da barna blir sendt til leiren i flere uker og deretter returnerte hjem og forventes å opprettholde resultatene. Nå fett camp er tilbudt etter skolen og i noen tilfeller organiseres gjennom universiteter, videregående skoler og samfunnshus.


Previous:nothing Next:ernæring av en soft shell krabbe

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • isvann for vekttap
 • kosthold for å eliminere raffinert mat
 • gode kilder til protein
 • hva er anti oksidanter?
 • kosten kilder av urinsyre
 • ikke sirup går dårlig?
 • hCG diett terapi
 • daglig leveren detox og support
 • vekttap etter 50 år
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com