kreatin pulver vs serum

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-09
De siste årene har kreatin blitt en av de mest populære fitness kosttilskudd på markedet med god grunn. Det bidrar til å øke energi før trening, noe som kan drastisk forbedre ytelsen i gymsalen. Brukt på riktig måte, kan kreatin hjelpe brukeren å bygge muskler, få styrke og forbrenne overflødig fett. Med mer enn en rekke av de supplerer tilgjengelig, er det naturlig for potensielle brukere å ønske å vite hvilken versjon av kreatin ville fungere best for dem

Timing

Den store argumentet for flytende form av kreatin (eller serum) er at det absorberes umiddelbart. Det tar mer enn en time for pulverisert form til å bli behandlet og absorberes. Selv om dette høres ut som en stor fordel, det er ikke helt sant. Ingen kosttilskudd er helt absorbert umiddelbart for kroppen å begynne å få fordeler. Den serum kan godt være klar for kroppen å bruke litt tidligere enn pulverisert form, men studier kan ikke synes å avsløre nøyaktig hvor mye raskere. Det er ikke umiddelbart, skjønt.

Convenience

Dette er et område hvor kreatin serum ikke skinner. Det er ingen blanding, røring eller sloshing nødvendig og ingen verdifulle rester igjen i bunnen av koppen din. Kreatin serum er bokstavelig talt en "grab and go" type supplement der kreatin pulver kan utgjøre litt av en ulempe på grunn av at det må måles og blandes før konsumeres.

Side Effects

pulverform kreatin har noen mindre-enn-hyggelig potensielle bivirkninger. Disse bivirkningene er imidlertid ikke nødvendigvis oppleves av alle brukere, men har blitt opplevd av nok til at bivirkningene er viden kjent. To av de mer vanlige bivirkninger forbundet med pulverisert kreatin er vann oppbevaring og oppblåsthet. Den oppblåsthet ikke alltid varer i lengre perioder, men det kan vare lenge nok til å hemme brukerens trening og kan i sin tur ha en effekt på å oppnå de ønskede resultater. Vannretensjon vil ikke nødvendigvis ha en direkte effekt på treningen, men det kan ha en effekt på synligheten av oppnådde resultater. Verken oppblåsthet eller væskeretensjon synes å være et problem når det gjelder bruk av kreatin serum.

Pris

Individuelle merker, hvorav det er mange, vil alle varierer i pris litt, men som en helhet kreatin serum er dyrere enn kreatin pulverisert. Prisen kan være i forhold til produktets tid på markedet. Da pulverisert kreatin først ble introdusert, var det mye dyrere enn i dag. I noen år som behandling fortsetter å øke, kan vi se prisen av kreatin serum komme ned mye som det gjorde med pulverisert kreatin.

Advarsel

Mange supplement produsenter vil fortelle deg hva du vil høre å få du å kjøpe produktet. Sannheten er at argumenter kan gjøres for både pulverisert og serum former for kreatin. Den pulverisert form er mer økonomisk, mens serum er mer praktisk. Når den brukes riktig og i forbindelse med en lyd fitness plan, vil begge former gi positive resultater.


Previous:nothing Next:ingen alkohol påvirker kolesterolet?

Relaterte artikler


 • raskt vekttap på en uke
 • kolon renset og vekttap
 • triks og hemmeligheter til raskt vekttap
 • sukkerfri fast food desserter
 • ernæring og trøstespising
 • raskt vekttap med frukt
 • sunn kropp fett prosentpoeng for menn og kvinner
 • detox strategi kosthold
 • hva slags mat inneholder Policosanol?
 • lavt kolesterol diett planer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com