mage innstramming øvelser

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-06
Å miste vekt kan være vanskelig nok, å miste buk flab kan være direkte nedslående, og synes å ta eons. Det er en prosess som krever smarte valg og konsistens etter resultater å bli sett. Heldigvis gjør utholdenhet lønner seg. Du trenger bare å vite hva som fungerer, hvorfor det fungerer og hvordan å gjøre den jobben for deg

Misforståelse Om Trene

Mange mener at den mest effektive måten å miste overflødig mage fett er å tone sin mage muskler gjennom magen innstramming øvelser. Men dette vil bare stramme Mage under magen fett, ikke utsette dem for publikum. Dette kan føre til motløshet, forårsaker mange til å gi opp sine treningsprogram.

Før du begynner øvelser for å stramme Mage, bør du først jobbe med å miste magen fett gjennom aerob trening. Som du kaster overskytende pounds, kan du begynne å innlemme toning øvelser som hjelper stramme og tone Mage.

Fordeler med mage Innstramming Øvinger

Noen mennesker har medisinske grunner for å utøve sin Mage, mens for andre er det personlig , uansett, det er fordeler for alle som utfører dem.

Når du begynner å kaste overskytende pounds og stramme magemusklene, kan du redusere risikoen for å utvikle alvorlige medisinske tilstander som diabetes.

Toning magemusklene styrker også din kjernevirksomhet musklene;. disse er de musklene som hjelper støtter ryggen og forebygge rygg skader oppstår

Til slutt, når du begynner å stramme din muskler og gå ned i vekt fra midten, kan du merke en forbedring i holdningen din, og dette ikke bare lindrer stress på ryggen, men også forbedrer funksjon av indre organer. Når du er konsekvent lutede, plasserer den utilbørlig press på organer, sårer deres evne til å fungere riktig. Du vil også begynne å føle en større følelse av selvtillit som du merke en forbedring i form av kroppen din.

Vite hvor du skal begynne

Før du velger riktig abdominal øvelser for deg, må du innse at det tar engasjement og arbeid fra din for å se resultater. Selv om det finnes en mengde piller og maskiner som lover å smelte buk fett og tone magen i en måned, er de enten gimmicker helt unødvendig.

Du må også innse at hvis du bare er begynnelsen, uansett hvor motivert og målbevisst du er, er det viktig å begynne sakte og gå opp til et tempo eller antall repetisjoner du og kroppen din føles komfortabel med. Over-gjør det kan føre til muskelspenninger, som bare vil sette deg tilbake i din innsats.

Til slutt, når du utfører mage innstramming øvelser, alternative dagene du trener, sette til side tre dager i uken for øvelser. Dette gir magemusklene tid til å reparere seg selv på off dager. Denne hvile er nødvendig for at musklene skal bli slank og tonet.

Øvinger

Det første er et russisk Twist, og er effektiv for alle mage-og ryggmusklene, inkludert noen ganger forsømt obliques. I sittende stilling med ryggen rett, len deg tilbake i en 45 graders vinkel og hendene rett foran deg. Med lavere kroppen fortsatt, vri overkroppen sakte fra venstre til høyre for tre sett på 8 til 15 repetisjoner. For mer av en utfordring, mager lenger tilbake, eller holde en vekt som du vri.

Leg heiser er en annen nyttig øvelse for stramme magemusklene. Liggende flatt på ryggen, hendene på hver side av deg, heve bena sakte i luften med knærne bøyd og føttene sammen. Sakte senke dem til bakken uten å la dem berøre gulvet; jo nærmere bakken de får, jo mer av en utfordring det er for din Mage. Utføre tre sett på 8 til 15 repetisjoner.

Endelig bekkenet vipper er utmerket for toning nedre mage. Bare ligge på gulvet med ryggen presset mot det, knærne bøyd og føttene flatt. Holde øvre mage isolert, sakte løfte bekkenet mot taket, holder den på plass for et øyeblikk eller to før sakte senking. Gjenta tre sett på 8 til 15 repetisjoner.


Previous:nothing Next:raskt vekttap med frukt

Relaterte artikler


 • eksem hos barn og kosthold
 • vekttap etter 50 år
 • ikke sirup går dårlig?
 • sunne måter å få vekt
 • hvordan er metformin brukt til vekttap?
 • lav kalium effekter
 • Guarana farer
 • mat kilder til co q enzym 10
 • lav GI indeks diett retningslinjer
 • urter for å øke metabolismen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com