matvarer anbefales for hyperaktive barn

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-23
Foreldre til hyperaktive barn ofte forståelig desperate etter en behandling for å kontrollere atferd av sine kablet ungdommene. Selv om det er en rekke medisinske og kognitive terapier for hyperaktivitet på markedet, har mange enkeltpersoner slått til kosthold behandlinger i håp om å finne en bestemt mat eller additiv bak deres barns kaotisk oppførsel mønstre. Men ifølge en artikkel med tittelen "Kosthold og Attention Deficit Hyperactivity Disorder" publisert av Harvard Medical School, "diett alene trolig ikke er den drivende kraften bak flere atferdsmessige og kognitive symptomer som plager barn med ADHD (ADHD). u00AB

Diagnose

I følge Milton S. Hershey Medical Center ved Penn State," å være diagnostisert med ADHD, bør barn ha minst seks oppmerksomhet symptomer eller seks aktivitet og impulsivitet symptomer-til en viss grad utover det som forventes for barn deres alder "Hyperaktive barn symptomer inkludert en manglende evne til å konsentrere seg, overdreven chattiness, general disorganization,. impulsive atferd, destruktivitet og hyppige raserianfall. Disse atferd ofte stor betydning for deres forhold til familie og jevnaldrende, og gjør det vanskelig for dem å fungere normalt i et hjem eller skolemiljø.

Årsaker

Selv om en enkelt årsak til ADHD ennå ikke er identifisert, ifølge University of Maryland Medical Center, "helsepersonell er å finne mer og mer bevis på at ADHD /ADD ikke stammer fra en problemfylt hjemmemiljø, men fra biologiske årsaker. " The Milton S. Hershey Medical Center identifiserer lidelse tilknytning til genetiske årsaker, og Mayo Clinic statene, "ADHD har en tendens til å kjøre i familier. Om lag en av fire barn med ADHD har minst en slektning med sykdommen. "

Diet Myths

The Center for Science i Public Interest minnes hvordan Dr. Benjamin Feingold skapt en bevegelse på 1970-tallet ved å hevde at bestemte mat forverret ADHD. Mange foreldre umiddelbart svarte med diett restriksjoner for sine hyperaktive barn. imidlertid, i en artikkel med tittelen "Å bestemme seg for en behandling for AD /HD," National Resource Center på AD /HD vurderer effekten av kosttilskudd behandlinger på lidelsen . Artikkelen sier, "kosttilskudd behandlinger fjerne . . . en eller flere matvarer i noens diett (for eksempel sukker, godteri og mat med rødt fargestoff). Tanken er at det å være følsom for visse matvarer kan føre til symptomer på AD /HD. Careful forskning, men ikke har støttet denne behandlingen. " Artikkelen fortsetter med å diskutere kosttilskudd som brukes til behandling av ADHD, konkluderte med at "forskere har funnet noen bevis for denne ideen. "

Diet Anbefalinger

På tross av at det er lite støtte for bestemte matvarer kontrollere symptomer på hyperaktivitet hos barn, finnes det nok av bevis på at et balansert kosthold er viktig for å oppnå en sunn livsstil. HelpGuide, en nonprofit helse organisasjon, påpeker at "alle barn ha nytte av ferske matvarer og regelmessige måltider, det er best for alle barn å holde seg borte fra junk food og brus Disse prinsippene er spesielt for barn med ADD /ADHD, hvis. impulsivitet og distractedness kan lett føre til tapte måltider, spiseforstyrret atferd, overspising og fedme. "

næringsrik mat og strategier

The Harvard Medical School fastslår at barn skal« spise en diett som legger vekt på frukt og grønnsaker, hele korn, sunn umettet fett og gode kilder til protein, går lett på usunne mettede og trans fett, raskt fordøyd karbohydrater og fast food, og balanse sunt kosthold med mye fysisk aktivitet. "Foreldre kan fremme god ernæring for sin hyperaktive barn ved å pakke balansert lunsjer, som tilbyr frukt og grønnsaker for snacks og undervisning barna hvordan å velge næringsrik mat fra blant restauranten menyelementer.


Previous:nothing Next:årsakene til vannretensjon

Relaterte artikler


 • sukkerfri fast food desserter
 • FDA ernæring guide
 • helsemessige fordeler av pistasjnøtter
 • hCG diett terapi
 • servering størrelser for barn
 • hvordan du spiser sunt midnatt snacks
 • hva slags mat inneholder silisium?
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • bentonitt parasitt rens
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com