matvarer som naturlig undertrykke appetitt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-23
Ikke alle matvarer er like ved å holde sulten i sjakk. The tilfredshet oppnådd ved å spise mat med høyt sukker er kort bodde. Sugar-lastet matvarer er sult triggere. Foods høy i fiber, protein og komplekse karbohydrater undertrykke naturlig appetitten ved at du føler deg full. Hele korn, grønnsaker og frukt, magert kjøtt og fisk er naturlig appetittdempende midler som hjelper i vekt vedlikehold og fremme sunne matvaner

Du trenger:.
Rå mat bøker og andre rå mat ressurser

korn og nøtter

Hele korn er gode kilder til fiber. Løselig og uløselig fiber er ikke fordøyd i kroppen. I stedet skyver den maten langs i fordøyelsessystemet. I magen, mat rik på fiber sveller med vann og fordøye langsomt. Appetitt undertrykke mat i hele korn kategorien omfatter havregryn, fullkorn spaghetti, bygg, havrekli, kli flak, brun ris, air-poppet popcorn, sammalt hvete og rug.

Rå nøtter og mandler er høyt i protein og fiber, noe som gjør dem effektive appetittdempende midler. På nedsiden, er de også mye fett og kalorier. Når spises som snacks mellom måltid, nøtter og mandler forhindre plutselige cravings og dips i energi. Få maksimalt utbytte uten å skade din calorie begrensning innsats av emballasje ti til femten nøtter eller mandler i små baggies og holde dem for hånden til å avverge sult smerter.

Grønnsaker og bønner

Fiber rik grønnsaker tilfredsstille sult kjapt og i timevis som kommer. Gumlet på grønnsaker tilfredsstiller psykologisk sult gjennom bevegelser av tygge og svelge mat. Grønnsaker demme opp for fysisk sult på to måter: de er naturlig høyt vanninnhold, og sveller de med mer vann i magen. Som i andre appetitt suppressant matvarer, bremser fiberinnholdet fordøyelsen og gjør at du føler deg full for lengre perioder. Grønnsaker som undertrykker sult inkluderer artisjokker, kål, spinat, salat, brokkoli, rosenkål, bønner, gulrøtter, kikerter, kikerter, Lima bønner, røde linser, collards, nepe greener, sopp, erter, rhubarbs, og søtpoteter.

Frukt

Frukt tilfredsstille sult og cravings for søtsaker. I kroppen, fiber rik frukt har de samme fordelene som andre fiber rik mat. De fordøye langsomt og absorbere vann, hjelper deg til å føle deg mett over lengre tid. Frukt høy i fiber innhold inkludere epler, jordbær, blåbær, bringebær, tørkede fiken, pærer, bananer og appelsiner. Som en ekstra fordel, frukt inneholder mange naturlige antioksidanter som fremmer generell helse.

Protein og komplekse karbohydrater

Mat som er rik på protein og komplekse karbohydrater fordøye sakte. Disse matvarer hindre plutselige fall i blodsukkeret og gi kroppen energi. Egg, magert kjøtt, kylling og fisk er gode høye protein, appetitt-undertrykke mat. Komplekse karbohydrater er naturlig tilstede i korn, bønner og grønnsaker.

Liquids

Sort te, grønn te og kaffe er gode appetitt suppressants. Disse drikker inneholder koffein som hjelpemidler i utgivelsen av fettsyrer for energiforbruket. Maksimal effekt oppnås ved å drikke væsken varm eller kald som kroppen må forbrenne kalorier å varme til kroppstemperatur. Ett eller to glass væske inntas før måltider fyller magen og reduserer risikoen for overspising i løpet av måltidet.


Previous:nothing Next:vegetarisk vekt-tap suksess historier

Relaterte artikler


 • gode kilder til protein
 • matvarer som naturlig undertrykke appetitt
 • maca root fordeler
 • raskeste måten å miste vekt
 • ernæring og multippel sklerose
 • typer av fullkorn
 • er solsikkefrø dårlig for deg?
 • mat kilder for kalium
 • hva er en sunn fettprosent?
 • hvor å miste vekt på college
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com