muskel builder kosthold

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-23
Muskel bygningen er en bestrebelse som vokser i popularitet. Enten det er forfølges av helsemessige årsaker, atletisk konkurranse, eller rett og slett fordi du liker utseendet på en skulpturert kropp, mat som du spiser mens du prøver å bygge muskler kan gjøre alle forskjellen mellom suksess og fiasko

Lær Hva Foods Hjelp

Build-muskel-gevinst-weight. com rapporterer at protein er en av de viktigste delene av en karosseribyggeren kosthold. Studier viser at det tydelig bygger muskelvev. Protein finnes i kjøtt, nøtter og melkeprodukter.

Når spist, er protein brytes ned av kroppen og blir aminosyrer, som kroppen bruker til å bygge muskler. Det anbefales at mellom 20 og 50 prosent av kaloriene hver dag kommer fra protein, men unngå å spise for mye protein i en sittende, overdrevent inntak av protein kan føre til leverskader.

Det finnes to typer aminosyrer. Aminosyrer som er produsert av kroppen kalles unødvendige aminosyrer. Disse kan også finnes i grønnsaker. Aminosyrer som kroppen ikke kan produsere, kalles essensielle aminosyrer. Disse finnes i kjøtt. Det er viktig å spise en balanse av både kjøtt og grønnsaker for kroppen bygningen.

Selv om mange populære dietter label karbohydrater som et nei-nei, forteller MuscleBlitz. com besøkende annerledes. De minner muskel utbyggere at hvis du trener, trenger kroppen karbohydrater som drivstoff. De foreslår at en time før treningen du bruker komplekse, lav glykemisk karbohydrater som fordøyes langsomt i kroppen og opprettholde et bedre insulin balanse. Mat som havregryn, rugbrød, melk og kli frokostblandinger er foreslått.

MuscleAndStrength. com tilbyr muskel byggherrer et utvalg eller oppskrifter som kan hjelpe deg å inkludere protein i kostholdet ditt. For eksempel inneholder en hjemmelaget protein bar oppskrift ingredienser som havregryn, proteinpulver, eggehviter og nøtter.

Andre kroppen byggeplasser, herunder MuscleAndStrength. com, tilbyr måltid planer for å hjelpe deg med å holde på sporet med riktig mat for å bygge muskler.

Lær Hva Foods Hurt

Ifølge FlexOnline. com, blant de verste mat for å bygge muskler er de som er høy i sukker, en enkel carb som kan resultere i uønsket kroppsfett.
Noen fett er nødvendig i alles kosthold, men de prøver å bygge muskler bør unngå to typer fett: trans fett og mettet fett. Trans fett finnes i bearbeidet mat som kjeks og bakevarer. Mettet fett finnes i kjøtt som er høy i fett innhold.

Pair kosthold med trening

Spise riktig mat blir drivstoff kroppen din til å bygge muskler, men paring kosthold med riktig type trening, som vektløfting , kan fremskynde fremdriften mot målet ditt.

Det er alltid lurt før du begynner på diett eller treningsprogram å konsultere legen din.


Previous:nothing Next:servering størrelser for barn

Relaterte artikler


 • sitronsyre fakta
 • kardial diett mat
 • utarbeidelse av yoghurt
 • maca root fordeler
 • kosthold for å eliminere raffinert mat
 • å spise en diett som den største taperen deltakerne
 • hCG diett informasjon
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • leveren rens diett plan
 • hvordan man kan forebygge en bakrus med vitaminer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com