naturlig frukt kolon renset

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-28
Detox dietter er en flott måte å forbedre din generelle velvære. Mange typer detox og rensing programmer er tilgjengelig med en naturlig frukt kosthold være en av de mer populære metoder. Mange mennesker ønsker ikke å gjøre en rask, men de ønsker en mer komplett rense enn hva kosttilskudd kan tilby. Rådfør deg med lege før du begynner rens eller detox program

Betydning

En frukt rens er et effektivt valg for å avgifte kolon og fremme leverfunksjon. Den første er at frisk frukt er lett å fordøye, fordi det er fylt med fiber og vann. Det hjelper deg å få bulk i avføringen. Frukt er lav i kalorier, noe som betyr at kroppen din vil trekke på fettreservene for å gi energi når du er på rens. Dette vil bidra til utgivelsen giftstoffer og skyll dem fra systemet. Frukt er også høy i næringsstoffer-spesielt antioksidanter-slik at de kan bidra til å bekjempe virkningene av giftstoffene frigjøres under rens

The Fruit Rens

En frukt rens anbefales for alt fra tre til 10 dager. . Jo lenger du utfører rens, jo mer grundig detox være. Du bør spise kun friske frukter i løpet av frukten rens, men noen programmer også anbefale grønnsaker også. Nøkkelen er å spise en rekke av frukt, slik at kroppen får mange forskjellige vitaminer og mineraler den trenger for å overleve. En god tommelfingerregel er å spise forskjellig fargede frukter fordi fargen tyder på viktige næringsstoffer som finnes i maten. Pass på at du drikker minst to liter vann daglig for å skylle ut giftstoffer.

bivirkninger og risiko

Når du gjør en rens, er kroppen din slippe giftstoffer inn i blodet. Som et resultat, kan du føle deg svak og syk de første dagene av rens. Du kan motvirke dette ved å fortsette å spise frukt høy i antioksidanter og drikke vann. Som du gjør, vil du kunne skylle ut giftstoffer raskere. Dette er en vanlig bivirkning. Hvis du finner deg selv ør eller svimmel, kan dette være en mer om tilstanden. Gjennom en rens og detox, kan du sette kroppens elektrolytter ut av balanse. Hvis du opplever disse symptomene, bør du kontakte lege leverandøren så snart som mulig.

Selv om noen råd mot å spise kun frukt på grunn av mangel på næringsstoffer, er det ikke forskning å gi et endelig svar. I tilfelle du ønsker å konsumere mer enn frukt, bruke frukt som din primære frokost mat og viktigste del av andre måltider og snacks.


Previous:nothing Next:fordeler og bruk av grapefruktkjerneekstrakt

Relaterte artikler


 • kalorier vs fett gram
 • kosthold for å eliminere raffinert mat
 • vekttap etter 50 år
 • hvordan å gå ned i vekt for tenåringer
 • South Beach Diet helserisiko
 • å spise en diett som den største taperen deltakerne
 • hvordan du enkelt kan kutte ut 500 kalorier
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • kreatin og nyreproblemer
 • flytende vitaminer vs pille vitaminer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com