niacin rensing

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-11
Niacin (vitamin B3) er et vannløselig vitamin, og det vanlige navnet for to forbindelser: nikotinsyre og niacinamide. Den brukes til å senke kolesterolet, detox kroppen og noen ganger til å behandle koronarsykdom

Avgiftning

Niacin hjelper kroppen utskiller giftstoffer som bygges opp i kroppen og lagres i fettvev. Niacin øker blodstrømmen gjennom arteriene og små kapillærene ved å utvide blodårene. Denne økte blodstrømmen fremmer bedre transport av oksygen og næringsstoffer til organer og bidrar til å eliminere giftstoffer. Niacin også bidrar til å redusere symptomer på angst og depresjon.

Dosering

De foreslo niacin rensing dosering er 3000 til 9000 mg fordelt på tre doser i løpet av dagen. Tar den siste dosen før sengetid vil hjelpe deg å sove uten ubehag. Hvis du tar niacin på tom mage, vil huden rødme forekommer vanligvis innen 20 minutter. Hvis du tar det rett etter et måltid, kan det ta lengre tid å begynne å ta effekt.

Unngå Ubehag

Niacin rensing kan være ubehagelig, med svette, kløende hud, kortpustethet, rask hjerterytme og svimmelhet. For å redusere ubehag, begynner niacin behandling med en lav dose og gradvis øke dosen i løpet av dagen. Tar en ubestrøket aspirin 20 til 30 minutter før en dose av niacin kan også bidra til å redusere de ubehagelige virkningene mens ikke forstyrrer fordelene.

Side Effects

Niacin inntak har flere mulige bivirkninger. Fordi niacin kan skape økt blodstrøm, noe som fører til at kapillærene til å utvide, mer blod strømmer nærmere hudens overflate. Dette fører til at karakteristiske rødme effekten, som er en svak rødhet og varme i huden. Spyling er vanligvis mer uttalt i ansiktet, halsen, ørene og underarmer, selv om det kan vises andre steder. En niacin flush vanligvis ender i ca 10 minutter, selv om du tar større doser eller ta niacin på tom mage vil gjøre det mer uttalt og langvarig. Spyling er vanlig, men bør ikke være en årsak til bekymring, da det er sjelden skadelig. Kløe huden er også en vanlig bivirkning, som cellene eliminere avfall, produserer de histaminer, som forårsaker kløe.

Flere alvorlige bivirkninger er diaré, kvalme, brekninger, svimmelhet, tåkesyn, tørr og skjellete hud, gulsott og lever lidelser. Hvis du opplever noen av disse symptomene etter å ha tatt en niacin supplement, bør du slutte å ta det umiddelbart og oppsøke lege.


Previous:nothing Next:ernæring og multippel sklerose

Relaterte artikler


 • slanking og vekttap
 • eple cider vekttap
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • fordelene av vitamin C for huden
 • fem ingrediens kosthold
 • Intralipid bivirkninger
 • hvordan å lage en lav-fett sjokolade dessert
 • balsamicoeddik helsefordeler
 • raskeste måten å miste vekt
 • serotonin og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com