raskeste måten å miste 50 pounds

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-22
En av de vanligste målene i dagens samfunn er å miste vekt. Ofte folk prøver å lete etter enkle måter å kaste pounds og slå til kjepphest dietter, piller og med kirurgi. Imidlertid er den beste og raskeste måten å miste mye vekt for å øke metabolismen gjennom riktig slanking og trening. Blandingen av hjerte-aktivitet, og riktig ernæring og spisevaner vil ikke bare hjelpe deg å kutte vekt, men vil også bidra til å hindre deg i å få vekten i fremtiden

Kosthold og ernæring

Selv om det virker bakvendt, hopper over måltider for å minske kaloriinntaket faktisk kan ha en negativ effekt på din slanking mål. I stedet bør du spise små måltider oftere. Dette vil effektivt hjelpe deg å få fart på stoffskiftet. En økt metabolisme å bryte ned maten du inntaket i stedet lagre ekstra kalorier som fett. Ved å spise et lite måltid hver to timer, er du tvinger stoffskiftet å være aktive for hele dagen, men ikke gi kroppen din for mye mat å håndtere. I tillegg vil dette hindre deg fra å bli sulten, noe som ofte kan føre til overspising.

Sammen med å endre spise mønster, må du redusere det totale kaloriinntaket samt gi kroppen din med riktige næringsstoffer. Nøkkelen er å sjekke etiketten på all maten du putter i kroppen din. Unngå mat med mettet fett, trans fett, sukker og enkle karbohydrater. I stedet, se etter mat som er lav i kalorier og høy i vitaminer og mineraler. Et eksempel på et sunt, lite måltid er en halv kalkun sandwich, eller en kopp yoghurt med en banan. Andre matvarer som er bra å spise omfatter alle typer frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, usaltet nøtter, eggehviter, hvete korn og havregryn.

Øvelse

I tillegg til å spise riktig, er det viktig å etablere konsekvent aktivitet i din daglige rutine for å brenne kalorier, forbrenne fett og få fart på stoffskiftet. Trening er den beste måten å hoppe i gang metabolic rate. Aerobic øvelsen er den vanligste formen for kardiovaskulær trening for å miste vekt. Denne består av å øke pulsen og holder den hevet til en fast rente for en lengre periode. Løping, sykling og svømming er alle effektive metoder for aerobic trening. Start med en 5-minutters oppvarming fase, og deretter velge et tempo som er vanskelig, men mulig å opprettholde for varigheten av treningen. Mål å utøve i 15 til 45 minutter om dagen. For best resultat, delta i kardiovaskulær trening tre til fire ganger i uken.

Hvis du først starter ut og føler meg ikke komfortabel deltar i aerobic trening, er det andre måter for deg å begynne å være aktiv. Se etter vanlig rutine ting du kan gjøre for å øke konstant bevegelse. For eksempel, når du kjører til butikken, park så langt unna som du kan for å gå videre. Alltid ta trappen istedenfor heisen. I tillegg kan du begynne å spasere hunden din, eller bare gå lange turer som en erstatning for aerob trening.


Previous:nothing Next:betydningen av glukose

Relaterte artikler


 • typer av fullkorn
 • Atkins kosthold fakta
 • hva er anti oksidanter?
 • kalorier vs fett gram
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • lavt kolesterol diett planer
 • hvordan å gå ned i vekt ved å endre på dine matvaner
 • intern rensing program
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • magnesium effekter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com