raskt vekttap med frukt

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-06
Med mye av den voksne befolkningen i USA nå klassifisert som overvektige eller fete, synes det klart det kan være noen grunnleggende ting galt med den standard amerikansk diett. Amerikanerne bruker millioner hvert år på diett planer, piller, kosttilskudd og kosthold bøker, men den beste måten å endre kostholdet til det bedre er også den enkleste: spise ferske, lokale, ubehandlet mat, og å inkludere mer frukt i din daglige plan. Frukt kan brukes til bedre helse og vekttap ganske effektivt, fra å erstatte de mer skadelige matvarer for å gi mer næring med få karbohydrater og lite fett.

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Frukt Fasting

Frukt faste er en måte å gå ned i vekt med frukt. Du bare bestemmer deg for å spise noe annet enn frisk, rå frukt. Det finnes et par måter å gå om en frukt raskt. Den ene er mono-kosthold måte, der du velger å bare spise en type frukt for et visst antall dager. Appelsiner, epler og bananer er populære valg for ett-mat faster, særlig bananer, fordi de har mer bulk og folk har en tendens til å føle seg mer fulle og fornøyde etter å ha spist dem. Mono-dietter kan være lett å kjøpe og planlegge for, men kan bli kjedelig etter en stund.

En annen måte å gå på en frukt rask er å spise noe frisk frukt. Dette er en hyggelig måte å faste, som du kan ha et stort utvalg av frukt. Men du må også se på deler for å sikre at du er faktisk faste. Du kan for mye mat og overspise på en frukt raskt.

Juice Fasting

En relativt rask måte å gå ned i vekt med frukt er ved å gå på en juice raskt. Juice faste er prosessen med å spise noe annet enn fersk juice eller saft smoothies for et visst antall dager. Noen kan miste så mye som 3 eller 4 lbs. en dag mens juice faste, men det gjennomsnittlige beløpet er £ 1 per dag. Juice faste kan ikke bare hjelpe i å miste vekt, men det kan hjelpe kroppen til å avgifte seg selv og kan forbedre fordøyelsen. Det kan også hjelpe deg å overvinne fysiske eller psykiske avhengighet til overspising.

Advarsel

Husk å konsultere med legen din før du starter noen vekttap plan. Fasting fra visse typer mat kan forårsake helseproblemer hos noen mennesker, så vær sikker på hvordan den nye måten å spise vil påvirke din generelle helse før du begynner. Dietter som er for lavt i kalorier kan føre til tretthet, blåmerker, depresjon, hårtap og mangel på energi. Faster er ikke ment å være permanent, og på grunn av høyt inntak av sukker, mens på frukt faster, ikke bør foretas for lengre enn noen få dager.


Previous:nothing Next:detox for vekttap

Relaterte artikler


 • best vitaminer for menn over 50
 • er solsikkefrø dårlig for deg?
 • koffein innhold i grønn te vs kaffe
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • lav kalium effekter
 • mat kilder til co q enzym 10
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • ernæringsmessige verdier av grønne mung bønner
 • matintoleranse kosthold
 • ernæring informasjon om karbohydrater
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com