raskt vekttap metoder

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-26
Du kan ha mer enn én grunn for å ville gå ned i vekt og et dusin mer for å ville gjøre det raskt. Med så mange diett metoder som hevder å hjelpe deg å slippe en kjole størrelse i en uke, kan det være fristende å se etter raske vekttap metoder. Snakk med legen din før du starter en ny diett programmer om risikoen forbundet med raskt vekttap

Skinny i Seven Days

Du kan være ute etter å miste en haug i en uke til kick off en langsiktig vekttap plan eller å bare passe inn i den spesielle kjolen til en spesiell anledning. Uansett hva motivasjonen er, kan du foreta enkle endringer i kosthold og livsstil å miste pounds raskt. Først bør du bytte ut alkohol og sukkerholdig drikke med vann. Ikke bare vil du eliminere massevis av kalorier fra kosten din, vil du også hydrat cellene dine, noe som gjør at du føler og ser fantastisk. Prøv å ikke spise karbohydrater som brød og pasta i uken du prøver å kaste pounds siden de kan føre til at du bloat og beholde vann (så salt mat). Reduser serveringsstykker og få trening for å øke muskelmassen og stoffskiftet. Hvis du føler deg trett i løpet av dagen, får en time ekstra søvn. Dette vil hjelpe kroppen din håndtere med færre kalorier og hjelpe deg å få energien til å trene. Legg frukt til kosthold for å redusere sult cravings og øke fiber for å hjelpe kroppen eliminere hva den ikke trenger. Hvis du holder deg til dine våpen, bør du kunne komme inn som mindre kjolen og føler stor, også.

Avgiftning

Det er mange avgiftning og rensing dietter som hevder å hjelpe deg å miste mye vekt veldig fort. Selv om disse dietter kan hjelpe deg å kaste pounds raskt, innser at en detox er designet for å eliminere giftstoffer og avfall som kroppen din ikke har metabolisert. Som et resultat, er du i stand til mer effektivt behandle mat og bruke kalorier. Vekttap er et biprodukt av dette.
Det finnes tre typer avrusning dietter: den raske, at økologisk mat kosthold og tilskudd. Den raske er de mest aggressive der hele mat fjernes fra kostholdet i tre til 10 dager. Du spiser fersk juice og hjemmelaget lemonade drikke. En økologisk mat detox fjerner all bearbeidet mat fra ditt kosthold og begrenser mat til frisk frukt og grønnsaker, økologisk kjøtt og nøtter. Kosttilskudd hjelper leveren og nyrene fungerer bedre og bistå i å eliminere giftstoffer. Alle detox dietter bør involvere forbruker minst to liter vann daglig sammen med diettbehov.

Diet Pills

Det er så mange diett piller på markedet, både online og i butikker, er det vanskelig å holde spore Sammen med valget er mange suksesshistorier og helsemessige bekymringer. Noen av de mer populære piller er Lipovox, Ephedrasil, Xyphedra og Liponesta. Internett har mange fordeler og ulemper om alle disse og mange nettsteder advare om produkter med forbudte ingredienser. Poenget er at du bør alltid konsultere legen din før du tar en pille som garanterer vekttap.

Risiko for Fast Vekttap

Når du miste vekt for fort kroppen din forutsetter at du er i krise-modus. Det forstår ikke du er ute etter å slippe en kjole størrelse. Resultatet er en endring i metabolismen din, det bremser ned for å spare kalorier. Dette er ikke til å hjelpe deg å miste vekt. Andre risiko for raske vekttap er diaré og forstoppelse. Diaré kan føre til dehydrering. Å miste vekt raskt kan også føre til en elektrolytt ubalanse, tretthet og humørsvingninger.


Previous:nothing Next:spaghetti squash ernæring

Relaterte artikler


 • årsakene til vannretensjon
 • hvor å miste vekt på college
 • menstruasjonssyklus og kosthold
 • hjernen ernæring kosthold
 • hvordan å miste sta baby i vekt
 • vekttap og grønn te
 • salba fordeler
 • å spise en diett som den største taperen deltakerne
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • alkalisk detox kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com