raskt vekttap på en uke

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-01
Alle som prøver å gå ned i vekt vil det å gå av så fort som mulig. Dette er naturlig, men ikke sunt eller praktisk. Noe mer enn 5 pounds innen en uke bør ikke være vekt du forventer å holde unna. Som blir sagt, hvis du ønsker å slanke seg en kjole størrelse for en spesiell hendelse, kan du miste opptil 10 pounds i en uke

Diet Plan

Å miste vekt raskt kan oppnås gjennom smart å spise og drikke i løpet av sju dager. Eliminer alkohol og sukkerholdige drikker, og erstatte dem med vann. Vann har ingen kalorier, og vil hjelpe deg til å føle (og se) levende. Skjær porsjoner ned slik at du ikke spiser så mange kalorier, og komme til sengs med en anstendig time. Når du nok få sove, er du mindre sannsynlig at overstadig sent på kvelden og du vil gi deg mer energi til å trene. Når du arbeider ut, forbedre deg muskelmasse, noe som forbedrer metabolismen, noe som hjelper deg å kaste pounds. Eliminer brød og pasta når du prøver å miste vekt raskt. Disse øker vannretensjon og kan forårsake oppblåsthet. Spis mer frukt, noe som er lavt i kalorier og høy i fiber. Du vil føle deg full og eliminere mer av hva kroppen din ikke trenger.

Renset

Det er mange detox og rensing programmer tilgjengelig. Selv om disse er laget for å hjelpe kroppen eliminere giftstoffer lagret i kroppen som fører til tretthet og kronisk forkjølelse, kan du miste vekt i løpet av detox prosessen. Det er tre måter å detox: fastende, spise økologisk mat eller tar kosttilskudd. En rask vil trolig hjelpe deg å miste de mest pounds, men kan være det vanskeligste, fordi du trenger å eliminere all fast føde fra kostholdet så lenge. De fleste faste renser bruke en frukt juice eller saft drikker med mye vann for å skylle ut systemet. Økologisk mat dietter er utviklet for å øke fiber, redusere bearbeidet mat, og redusere videre giftige inntak. Frukt dietter er svært populære, men noen velger også en rå mat diett, eliminere brød, pasta og kokt kjøtt. Kosttilskudd kan være i drikke-eller kapselform, og er utformet for å fremme fordøyelsen og leveren helse til bedre metabolisme.

Advarsler

Når du miste vekt for fort kroppen kan gå inn i en "fast mode", hvor det synes du er i en farlig tilstand som krever bremse metabolic rate ned for å bevare kalorier. Noen kaller dette "kalori hamstre," og det vil hindre vekttap. I tillegg, være oppmerksom på eventuelle skader som kan foreslå en alvorlig helse bivirkning som forstoppelse, diaré, svimmelhet eller besvimelse. Hvis du ned i vekt for fort, kan det hende at kroppen utvikler en elektrolytt ubalanse --- dette er en alvorlig tilstand og krever øyeblikkelig legehjelp. Alltid konsultere legen din før du starter en ny diett program.


Previous:nothing Next:kalorier vs fett gram

Relaterte artikler


 • grunner til usunt kosthold
 • kalorier vs fett gram
 • salba fordeler
 • leveren rens diett plan
 • mat kilder til co q enzym 10
 • hva er en sunn fettprosent?
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • hva er purin mat?
 • Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?
 • hvordan finne den beste dietten plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com