sitron cayenne lønnesirup rens

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-14
The Master Cleanse er en populær avgiftning program som kombinerer sitron, kajennepepper, lønnesirup og destillert vann for å angivelig rense systemet og spyl det av giftstoffer. Skaperen Stanley Burroughs utviklet teknikken for å balansere systemet, skaper sunne vaner og eliminere giftstoffer som kan skape sykdom og sykdom. Det er tre faser:. Ease-In, The Lemonade Diet og Ease-Out

Tre-fase renselsesprosess

Den Ease-I fase er en tre-dagers en pre-kosthold rutine som vil hjelpe til å forberede magen og sinnet for mottak mindre mat mens du er på rens. På den første dagen, fjerne alle kjøtt og bearbeidet mat fra kostholdet ditt. Dette vil gi deg all hovedsak med frukt og grønnsaker. Dag to, spiser den samme frukt og grønnsaker, men juice dem. Dette vil bidra til å forberede kroppen din for den flytende diett som du skal til å legge ut på. På dag tre, bør du juice så mange appelsiner som det tar å lage to liter appelsinjuice blandet med vann (så mye du ønsker) sammen med to spiseskjeer lønnesirup.

Nå er du klar til å begynne Lemonade Diet. Ifølge Master Cleanse, bør du følge dietten i minst 10 dager, men ikke mer enn 40 dager. Det er viktig å merke seg at i løpet av denne delen av dietten bør du enten bruke et avføringsmiddel te eller saltvann flush for å hjelpe produsere avføring og forsiktig rense mage-tarmkanalen.

Hver morgen, bør du våkner opp og forberede dagen krav på lemonade. For å gjøre dette, bland 14 spiseskjeer nypresset sitronsaft, 14 spiseskjeer av ekte lønnesirup, ½ ts (eller så mye du vil) cayennepepper 2 liter renset vann. Ta blandingen med deg (sammen med en egen beholder med vann) overalt. Når du føler deg sulten, ta en god drink av brus etterfulgt av vann. Dette vil bidra til å kontrollere og redusere eventuelle sultfølelse.

Den Ease-Out prosessen er lik den Ease-i prosessen. På den første dagen, gå tilbake til å drikke ferskpresset appelsinjuice med 2 ss lønnesirup. Dag to, drikke veggis og frukt juice. På dag tre, spise alle grønnsaker og frukt som du vil og på dag fire, kan du gå tilbake til et vanlig kosthold.

Når du er ferdig med rens, er det viktig å lage sunn mat valg. Unngå trøstespising, drikk rikelig med vann og fokus på hele, ferske matvarer.

Salt Water Flush

Den saltvann flush bør utføres om kvelden, når du er hjemme. Innen 30 til 60 minutter, må du være nær et bad. Bland 2 ts til 1 ss havsalt med 1 liter av romtemperatur vann. Bland godt og drikke hele beløpet. Når du er ferdig, kan du fortsette med dine vanlige aktiviteter før du begynner å føle litt rumling i magen. Fordi havsalt løsningen er ufordøyelig, vil du bli utvise den, sammen med eventuelle andre faste stoffer i mage-tarmkanalen. Forvent å ha flere avføring i løpet av den neste timen eller så. Du bør gjenta denne prosessen over de neste tre til ti dager.


Previous:nothing Next:tryggeste vekttap kosttilskudd

Relaterte artikler


 • hjernen ernæring kosthold
 • kollagen ernæring
 • å spise sunt når du reiser for business
 • sunn kropp fett prosentpoeng for menn og kvinner
 • bison kjøtt ernæring
 • ernæring og trøstespising
 • ernæring og multippel sklerose
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • ølgjær fordeler
 • helsemessige egenskaper av kanel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com