slanking og vekttap

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-05
Slanking er en viktig del av noen vekt-tap plan. Hva du spiser spiller en avgjørende rolle i forhold til hvordan kroppen din ser ut og føles. Selvfølgelig, er regelmessig mosjon en avgjørende del av langsiktig vekttap. Imidlertid vil tonnevis av trening kombinert med dårlige matvaner negere mye av den fremgangen du prøver å gjøre. Unngå kjepphest dietter lovende raske resultater og minimal innsats. Spise små porsjoner av sunn mat og være aktiv er det kun påvist tilnærming til effektivt vekttap

trenger Du:
multi vitaminer.
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Frukt

Frukt er en viktig mat for vekttap. Hold frisk frukt tilgjengelig hele tiden som en rask og sunn alternativ for når du blir sulten. Start dagen med en porsjon frisk frukt, rik på antioksidanter og vitaminer. Epler, appelsiner, pærer, bananer og druer er alle gode alternativer. Enhver annen frukt er greit som et lett måltid senere på dagen eller etter middag.

Grønnsaker

Grønnsaker inneholder lite fett og kalorier, men lastet med vitaminer og mineraler. De fleste grønnsaker er så lavt i kalorier som du virkelig kan spise deg mett mens du fortsatt går ned i vekt. Unngå stivelsesholdige grønnsaker som poteter i favør av grønne blader og andre sunne matvarer som løk, blomkål, paprika og tomater. Friske salater og dampede grønnsaker er sunne alternativer som er enkle å tilberede. Hopp over fetende ranch dressing i favør av en næringsrik salat dressing med sunne omega-3 fettsyrer som balsamico vinaigrette eller en spiseskje olivenolje med en klype salt. Ifølge Mayo Clinic, omega-3 fettsyrer bidra til å fremme kardiovaskulær helse. Ferske frukter og grønnsaker bør omfatte mesteparten av kosten hvis du er seriøs om slanking. Snack på epler, pinner gulrot eller appelsiner i løpet av dagen, når sulten pangs streik.

Komplekse karbohydrater

Hold deg unna enkle karbohydrater som pasta, potetgull og hvitt brød. Slike matvarer er raskt omdannes i kroppen til sukker. Overflødig sukker molekyler bli lagret som fett innskudd, legge inches til midjen. Komplekse karbohydrater er annerledes fordi de ikke er konvertert så raskt til fett. En moderat mengde av komplekse karbohydrater hver dag er alt rett. Komplekse karbohydrater gir langvarig energi og hjelpe deg å unngå følelse av svimmelhet og kvalme forbundet med lettere dietter. Spis en liten porsjon av komplekse karbohydrater til frokost, lunsj og middag. Eksempler er hel-korn engelsk muffins, brun ris og linser.

Protein

Lean kilder til protein er nødvendig for å bygge muskelmasse og drivstoff kroppen din. Ikke tro på hypen av moter som Atkins Diet. Spise noe annet enn ribbe, pølse og hamburgere kan fylle deg opp med protein, men fett og kolesterol i slike matvarer er ikke sunt i det hele tatt. Velg mat rik på magre proteiner som fisk, kylling, egg og nøtter.

Fluids

Stay godt hydrert mens du diett. Drikk minst 64 dl vann per dag. Grønn te og frukt juice er også tillatt. Unngå drikke med sukker og kunstige ingredienser. Drikker som brus og spesialitet kaffe inneholder ofte mye uønsket kalorier og karbohydrater.


Previous:nothing Next:ikke sirup går dårlig?

Relaterte artikler


 • raskt vekttap på en uke
 • urter for å øke metabolismen
 • helsemessige egenskaper av kanel
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • mat som inneholder Lactobacillus acidophilus
 • diett for pre-kvinner i overgangsalderen
 • hjernen ernæring kosthold
 • lavt kolesterol diett planer
 • seks måltid diett plan
 • vekttap og såpe
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com