sonen kosthold grunnleggende

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-10
The Zone Diet er designet for å bruke dine egne gener for å øke din energi, redusere waistline og redusere sult ved å balansere de tre diett-relaterte hormoner: glucagons, eikosanoider og insulin. Glukagon signaler den jevne utgivelsen av lagrede karbohydrater. Eikosanoider kontroll andre hormonelle symptomer og regulere stille betennelse. Insulin er ansett for å være en lagringsplass hormon. Måltidet planene er basert på en andel på 40 prosent karbohydrater, 30 prosent fett og 30 prosent proteiner

Hvordan Zone fungerer

The Zone Diet ble designet for å optimalisere helse og ble laget av Dr. Barry Sears. Ifølge ZoneDietInfo. com, gnister over-forbruk av karbohydrater en overbelastning av insulin produksjon. Dette i sin tur utløser en kjede av reaksjoner som til slutt fører til kroppen konvertere karbohydrater til fett for lagring. Protein, derimot, stimulerer glukagon, som signaliserer kroppen å frigjøre karbohydrater. Dette i sin tur, signaler hjernen din at du har nok energi, og at du bør slutte å spise. Dr. Sears fant at ved å begrense den type karbohydrater som du spiser og sammenkobling de karbohydrater med 3 til 4 gram av magre proteiner hjelper balansere glukagon og insulin nivåer. Dette resulterer i sult kontroll med færre kalorier, derfor gnister vekttap og fettreduksjon

To Metoder for Zone Dieting

Den forenklede tilnærmingen er en enkel måte å komme i gang. . Start med mentalt dele dine middagstallerkenen inn tredjedeler. En tredjedel av tallerkenen bør bestå av magert protein som fisk, tofu, skinn kylling eller eggehviter. Dette bør være omtrent tykkelsen og størrelsen på håndflaten. De resterende to tredjedeler av tallerkenen bør fylles med grønnsaker og frukt. Deretter legge til en "dash" av fett, stikker med hjerte-sunt fett som avocado, mandler eller olivenolje. Unngå stivelsesholdige frukter som bananer, stivelsesholdige grønnsaker som mais og all trans-fett.

Blokken metoden er et annet alternativ, selv om det er mer komplisert. Du må først bestemme din individuelle protein trenger. Dette danner grunnlaget for din daglige blokker. Se Ressurser for en gratis blokk kalkulator. Hver blokk består av en mini-blokk av protein, en mini-blokk av fett og en mini-blokk av karbohydrat. Et eksempel måltid blokk vil være en unse av skinn kylling bryst, halv eple og tre oliven. Kvinner vanligvis trenger ca 11 blokker per dag, mens menn trenger rundt 14.

Mat å spise

Prøv å hold deg med mager eller lav-fett proteiner som biff, kylling, egg hvite, lav-fett ost, tofu, lav -fett svinekjøtt, kalv eller kalkun. Størrelsen på serverer bør være omtrent samme størrelse som håndflaten. Hvis karbohydrater kommer fra grønnsaker eller frukt, bestemme porsjonsstørrelsen ved å krølle hånda inn i en løs knyttneve. Din servering bør være tilsvarende to knyttnever. Hvis du velger karbohydrater som stivelse eller har høyere sukker-nivåer, visningsindeksen bør være tilsvarende en knyttneve. En servering av fettet bør være tilsvarende i tuppen av tommelen. Dette kan omfatte nøtter, mutter oljer, olivenolje og smør.

Unngå produkter laget med sukker og raffinert hvitt mel. Unngå bagels, ris, poteter, korn, brød, pasta, juice, brus, alkohol og koffeinholdige drikker. Du kan inkludere disse av og til, men ikke på en daglig basis. Det samme prinsippet gjelder for sukkerholdige frukter (som rosiner, svisker, fiken, bananer og druer) og grønnsaker med høyere sukker nivåer (som erter, mais, poteter og gulrøtter). Hvis du drikker alkohol, spiser færre karbohydrater med måltid for å kompensere for karbohydrater som du drikker.


Previous:nothing Next:bison kjøtt ernæring

Relaterte artikler


 • diett brus og vekttap
 • hvordan å miste vekt og forbrenne kalorier dans
 • ernæring av zucchini
 • ernæring for paranøtter
 • ernæring og trøstespising
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • hva slags mat er dårlig for leddgikt?
 • klar væske kosthold retningslinjer
 • ernæring og osteoporose
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com