sunn frokost, lunsj og snacks

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-01
Spise en sunn frokost, lunsj, snacks og kan være en utfordring når du er på farten, men det er ikke umulig. Whole Foods er bærbare, praktisk, og billig, gjør næringsrik diett en enkel del av hverdagen. Del planlegging og tenke fremover kan ta med matvaner fra fast food til næringsrik i praktisk talt ingen tid

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Finn en Lunchbox

For å gjøre sunn mat valg lett tilgjengelig, kjøpe en matboks som passer dine behov. Hvis du trenger noe som kan gå fra hjem, til bil, å jobbe med letthet og uten tilgang til kjøleskap, vurdere å kjøpe en liten isolert kjøler med kjøleelementer. Hvis du har tilgang til et kjøleskap, en lett polstret lunsj bag med små beholdere kan gjøre, eller du kan velge en kjøler som plugges i sigarettenneruttaket hvis du tilbringer hele dagen kjøring. Kjøpe små Tupperware beholdere som er riktig størrelse for måltider og snacks.

List Foods

Lag en liste over sunn mat du liker av mat gruppe. Kanskje du liker meieriprodukter som fersk mozzarella ost, yoghurt, eller cottage cheese. For protein, kan du nyte bønner, biff, tofu, eller mandler. Kanskje din favoritt grønnsaker og frukt er spinat, epler, mango, agurk og grønn paprika. Skriv ned dine favoritt mat, med fokus på mat du liker i deres naturlige, ubehandlet form.

Go Shopping

Bruk listen når du handler for frokost, lunsj og snacks. Epler og appelsiner gjør stor on-the-go snacks. Kanskje hele korn brød med peanøttsmør er den perfekte frokost. En frisk salat med spinat, tomater, basilikum, og en pakke med balsamico vinaigrette kan være den perfekte bærbare lunsj.

Packing Din Mat

Prøv pakke maten i begynnelsen av uken, slik at alt du trenger å gjøre hver morgen er å sette den maten du vil ha inn i matboksen din. La frukt som brunt, som epler, helhet slik at de fortsatt er ferske når du vil ha dem senere i uken. Sett av enkelte deler av gulrot pinner, druer, stangselleri og peanøttsmør, eller annen snacks. Sett lunsjer som grønne salater, pasta, eller smørbrød i egnede beholdere og merk dem om dagen. Hver morgen, grip din frokost, lunsj, og to snacks ut av kjøleskapet slik at du er klar til å gå.

Gjøre det Work

Med matboks av sunn mat pakket i en travel dag, vil du være i forkant av venner og kolleger. Når de blir sultne, vil de sannsynligvis måtte vente i kø og hånden over sine hardt opptjente penger for ikke-så-sunn mat. Du, derimot, kan gå til handy-dandy matboks og ta fra et utvalg av sunn mat som koster en brøkdel av prisen, og gjør kroppen føles bra.


Previous:nothing Next:infertilitet vitaminer for menn

Relaterte artikler


 • typer av fullkorn
 • kosthold for fedme
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • eksem hos barn og kosthold
 • Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?
 • safe vekttap piller for tenåringer
 • seks måltid diett plan
 • utarbeidelse av yoghurt
 • sitronsyre fakta
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com