sunn kropp fett prosentpoeng for menn og kvinner

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-07
Alle har noen kroppsfett. Faktisk, kroppen trenger litt fett å leve videre. Det er imidlertid hensiktsmessig nivå av kroppsfett for både menn og kvinner. Hardt arbeid for en sunn kropp fettprosent er viktig fordi for mye kroppsfett kan føre til helseproblemer, inkludert hjerte-og hjerte-karsykdommer

Hydrostatiske Scales og Your Body Fat

Det er mange måter å bestemme prosentandel av kroppen fett, og noen metoder er mer nøyaktige enn andre. Dessverre, de mest nøyaktige metodene er vanligvis den dyreste. Ved langt, er den mest nøyaktige måten å måle kroppsfett gjennom hydrostatisk veiing. I denne metoden, er du veid under vann. En hydrostatisk skala er en kostbar stykke maskiner, så disse skalaene vanligvis bare finnes på high-end treningssentre, universiteter eller sykehus.

Hudfold Test

En hudfold test er også ganske pålitelig. Denne metoden bruker hudfold calipers. Disse kan kjøpes i helsekostbutikker, men du vil få et mer nøyaktig resultat hvis testen er utført av en profesjonell. I testen, den calipers måle hvor mye huden kan bli "klemt" i forskjellige områder over hele kroppen. Disse tallene er brukt i forbindelse med ligninger som henter kroppen fett prosentpoeng.

Enkle metoder

Selv om de ikke er så nøyaktig, kan du bruke enklere versjoner for å bestemme prosentandel. Det er kroppsfett skalaer som vil listen prosentpoeng ved veiing. Du kan også bruke en høyde-vekt diagram, eller bestemme body mass index (BMI), som avgjør din risikofaktor for fedme basert på angi intervaller. Disse metodene tar ikke hensyn vann vekt, og de tar ikke hensyn teller muskuløse kropper. De vil gi deg, men en generell idé om kroppen fett prosentpoeng og hvor nær du er et sunt utvalg.

Akseptabel Numbers

Kvinner selvsagt ha 10 til 12 prosent av kroppsfett, og dette er avgjørende for kroppen sin. Menn, derimot, har bare 2 til 4 prosent av naturlig forekommende, essensielle kroppsfett. For det meste, bør kvinner kroppsfett faller innenfor området 25 til 31 prosent. Fordi menn har mindre kroppsfett naturlig, er deres akseptable området mye lavere. Menn skulle falle i områdene mellom 14 og 25 prosent. De fleste idrettsutøvere vil ha en prosentandel som er mye lavere enn gjennomsnittet områder for menn og kvinner.

Fedme

Kvinner som har 32 prosent kroppsfett eller mer er generelt ansett overvektige. Menn som Prosentene er over 25 prosent merket overvektige. Fedme er et økende problem i USA, og mer og mer oppmerksomhet blir brakt til barndommen fedme. Få en god ide om kroppen fett prosentpoeng og sørge for at antallet faller inn i sunne området er svært viktig for generelle helse.


Previous:nothing Next:kosthold for å eliminere raffinert mat

Relaterte artikler


 • hvor mye lenger kan du leve av å spise sunt?
 • diett for pre-kvinner i overgangsalderen
 • den beste maten for menns helse
 • dosering instruksjoner for Hydroxycut hardcore
 • urter for å øke metabolismen
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • sunne måter å få vekt
 • kosthold for fruktbarhet
 • fordeler av å drikke rødvin
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com