sunne måter å få vekt

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-03
Diet pillen annonser, infomercials, reality show og magasiner synes å være alle om å miste vekt. Den Ardennerslaget har vært en høy-profil helse historie de siste årene, som helse talsmenn lobby mot fedmeepidemien som er gripende landet. Det er en liten prosentandel av befolkningen, men søker som faktisk vektøkning for helse eller bilde årsaker

The Skinny på Skinny

Disse personene er vanligvis "ofre" for høyt stoffskifte eller regelmessig delta i lange anfall av hard trening som maraton. Bildet av den magre fyren snu i muskelen mannen tilsynelatende over natten ble popularisert av Joe Weider tiår siden, men det er ikke bare menn --- mange kvinner søker også vektøkning å fylle ut sine tall. Deres problem er like frustrerende som de som kjemper for å miste det overskytende pounds. Mens det er en forskjell i mål, bør det ikke være noen forskjell i tilnærming, som den gamle metoder for kosthold og mosjon fortsatt kommer inn i bildet som de ville for enhver overvektig person.

Feste pund

Mat er en kilde til kalorier, og kunsten er å lure kroppen til å bremse ned metabolisme, eller i det minste gi det mer arbeid enn det kan håndtere. Enkelt sagt: spiser mer, flytte mindre. Alle har det som kalles en basal metabolic rate (BMR), frekvensen der en persons kropp forbrenner kalorier for energibruk. Ved å legge til ekstra kalorier i løpet av dagen, så vel som i daglige måltider, bremser stoffskiftet ned, og du kan få vekt. Flytting mindre betyr ikke å være stillesittende, men heller økter bør fokusere på styrketrening, som bygging av lean muskel er ønskelig. Lean muskler veier halvparten så mye som fett og tar opp halvparten av plassen, og den beste måten å fremme dette er styrketrening. Cardio trening bør fortsette, men med kortere kamper og med mindre hyppighet enn vektløfting.

Veien til poundage

Spise mer er ikke en lisens til å konsumere det du vil. Valg av mat skal være sunn og calorically høy, med kjøtt som kaldtvannsfisk (torsk, kveite, laks), frukter som avocado, nøtter og belgfrukter fylle ut store deler av måltidet planen. Disse nevnte mat høy i hjerte-sunt fett og også kalorier (det er 9 kalorier per gram fett), det er derfor mange dietitians anbefalt dem. Mat dagbøker fungere godt i å sikre drikker du masse kalorier: Den ene metoden har en person å skrive ned alt spist daglig, og tallying den totale kalorier. Dette er gjort for fire dager (i kalori Totalsummen vil omtrent være det samme hver dag). På den femte dagen, legge til 500 kalorier ved å spise mat som skaper så mye tiltrengte kalori overskudd. Siden 3500 kalorier utgjør ett pund, og du legger til 500 kalorier daglig, kan du gå opp én pund i en uke.


Previous:nothing Next:vekttap ved å svømme

Relaterte artikler


 • vekttap for tenåringsjenter
 • daglig leveren detox og support
 • hva er anti oksidanter?
 • protein piller for sunt hår
 • hvordan å bruke hCG ved injeksjon for å gå ned i vekt
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • hva er gode østrogen mat?
 • sunn frokost, lunsj og snacks
 • dosering instruksjoner for Hydroxycut hardcore
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com