te blad fordeler

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-21
Tea leaf fordelene ble realisert tusenvis av år siden i Kina. Brygget teblader fungerte som en tonic, og forskning fortsetter å avsløre mange helsemessige fordeler. Vitenskapelige studier link forbruk av te som gunstig for en rekke helseproblemer, fra kreft til tannråte. Den ydmyke te blad kommer fra Camellia sinensis anlegget, en eviggrønn busk. Denne naturressursen er billig, lett tilgjengelig over hele verden og, muligens, inneholder medisinske egenskaper

Flavanoids

Ernæring forskere ser på det terapeutiske og forebyggende teblader fordeler. Svart te er flavanoids har et antibiotikum, anti-inflammatorisk og antiviral effekt. Flavanoids hjelp med blodtilførsel ved å utvide blodårene, og dermed forbedre kardiovaskulær helse. Tea naturlige kombinasjon av L-theanine pluss koffein kan være ansvarlig for en positiv effekt på kognitiv funksjon, noe som kunne bekjempe Alzheimers og Parkinsons sykdommer. Forskere er enige om at flere studier er nødvendige, men rikdom av fytokjemikalier i teblader seg å være en helse velsignelse.

Urte-og Blomstrende te

Urtete blader ikke kommer fra Camellia sinensis bush. Opprinnelse i Kina og Midtøsten, er urte te laget av urter, og er egentlig ikke en te i purist forstand. Imidlertid er disse te-lignende urtete ofte brukt i kinesisk medisin som syrenøytraliserende midler, beroligende midler, avføringsmidler og avslapning hjelpemidler. Rød te, eller Rooibos, fra Afrika er en urte te som inneholder aspalathin, en flavanoid som kan bekjempe hjertesykdommer.

Blomstring, eller blomstrende, te kombinere svart, grønn og /eller hvit te blader med bunter av blomster. Praktisert i sørvestlige Kina, blomstene brukes ofte med duftende jasmin, hibiskus, lavendel og lily. Blomstene brukes til egne helbredende egenskaper og dra nytte av te-blader "antioksidanter.

Grønn, svart, hvit, Oolong

Grønn te er spesielt rik på catechin polyfenoler som virker som antioksidanter. Grønn te holder antioksidantegenskaper selv under behandling, slik at fordelene sterkere enn den gjæret svart te. Men svart og grønn te inneholder omtrent samme mengde flavanoids per kopp. Chai er svart te kombinert med sterke krydder. Pu-erh te er sort te blader presset inn i en kake.

Delikat hvit te blir studert for sin antibakterielle fordeler i bremse virus og forbedre immunforsvaret. Oolong er en semi-fermenterte utvalg av te blad som inneholder mer polyfenoler enn enten grønn eller svart te. Forskning viser at oolong kan ha anti-aging egenskaper.

Brewing Tea

Kunsten å lage te inkluderer plettfrie utstyr og riktig bløtlegging ganger. For svart, grønn, oolong og urtete, bratte mellom 3 og 5 minutter. Hvit te, mer delikat, bør være gjennomsyret av 2 eller 3 minutter. Teposer, men praktisk, ikke inneholder den høyeste teblader kvalitet. Løse, eller bulk, tilbyr te en lengre infusjon tid, kanskje gi flere fordeler.

Avslapning og velvære

En egen helsegevinst av teblader er avslappende ritual med brygging det. Te kan redusere stress og irritabilitet, som gir en daglig nytelse. Opplevelsen av brygge te og setter deg ned med en kopp alene eller med venner er en del av å leve godt og være tilfreds.


Previous:nothing Next:matvarer for å øke HDL

Relaterte artikler


 • fare for relacore
 • ernæring for undervekt personer
 • avokadoolje helsefordeler
 • hjernen ernæring kosthold
 • fakta om å miste vekt
 • fordelene av vitamin C for huden
 • hvordan du spiser sunt midnatt snacks
 • hva er raffinert sukker?
 • hvordan å gå ned i vekt ved å sette en timer
 • hvordan å utvikle en sunn spising plan og stoppe kosten for godt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com