tryggeste vekttap kosttilskudd

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-14
Vekttap kosttilskudd arbeid med kroppen for å øke metabolismen, reduserer appetitten og øker energinivået. Mens vekttap kosttilskudd gi støtte til å miste overflødig kroppsfett, må de følges av et redusert kaloriinntak og daglig treningsprogram. Før du starter noen vekttap supplement, snakke med legen din for å sikre sin sikkerhet

Chitosan

Chitosan arbeider med kroppen til å forbedre fordøyelsen av fett og redusere den totale appetitt. Dette tillegget er laget av krepsdyr skjell-hovedsaklig krabbe og reker. Når Chitosan er introdusert til kroppen, begynner det umiddelbart å absorbere fett i magen. Siden Chitosan er ikke å være fullt fordøyd av kroppen, er det fett som er fanget innenfor dette fiber stoffet passere gjennom tarmen uten å absorberes. Ikke bare vil dette tillegget reduserer mengden fett som absorberes av fordøyelsessystemet, begrenser det også mengden av fett som øker kolesterolet. En av de viktigste bivirkningene av dette tillegget er løs avføring, men kan dette være begrenset ved å innta en lav-fett kosthold.

å konsumere kitosan, vil du vil forsikre deg om at vedlegget inneholder et høyt nivå av ren kitosan og ikke fyllstoffer. Ifølge den anbefalte doseringen fra University of Maryland, vil du ønsker å konsumere 1500 milligram kitosan 3 ganger per dag med åtte gram vann. Ta dette tillegget innen 30 minutter etter måltidene for å redusere appetitten og for å fange overflødig fett før de kommer inn i tarmene.

Green Tea

Grønn te har vært brukt i århundrer for sin evne til å roe nervesystemet og øke mengden av antioksidanter i systemet. Antioksidanter bekjempe frie radikaler fra overproducing i kroppen. Ved å redusere mengden av frie radikaler, som for komplikasjoner som for tidlig aldring, vil feilaktig organfunksjoner og tretthet reduseres eller elimineres. De viktigste aktive forbindelsen i grønn te er EGCG, eller apigallocatechin gallate. Denne forbindelsen er den mest aktive og i henhold til University of Maryland, er det antatt å være kilden til den medisinske kvaliteten av grønn te. Den fett-brenning egenskapene til grønn te antas å være gitt av katekiner i polyfenoler. Selv om dette er en vanlig oppfatning, Universitetet i Maryland sier at videre studier er nødvendig for å bevise den fulle effekten av dette tillegget.

Grønn te er tilgjengelig i tørkede blader, kapsler og flytende ekstrakter. I alt 320 milligram grønn te polyfenoler per dag er foreslått. Dette tilsvarer tre kopper grønn te per dag. For å forberede dette tillegget, ta med åtte gram vann til en rullende koke. Når vannet koker, legger du til en grønn te tepose til vann og dekk. La te å bratt i tre til fem minutter før du tar de dårlige og helle i en tekopp. Blidgjøre med ren agave nektar og konsumere tre ganger per dag.


Previous:nothing Next:alfalfa fordeler

Relaterte artikler


 • ernæring og trøstespising
 • hCG diett terapi
 • ikke sirup går dårlig?
 • den beste maten kilder for kalsium
 • Intralipid bivirkninger
 • hva er purin mat?
 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • fakta om å miste vekt
 • teknikker for å vokse høyere
 • brus og hjertesykdom
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com