urter som beskytter under raske vekttap

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-01
Hurtig vekttap programmer er ofte betraktet kjepphest dietter og ikke produsere langsiktige resultater. Du kan være ute og trenger etter en måte å kaste pounds raskt, men er bekymret for helsemessige problemer med å miste for mye vekt for fort. Lær å beskytte din helse og kropp når de prøver å miste vekt raskt

fare for å miste Too Fast

Når du gjør en detox, rens eller annen kjepphest kosthold, kan du bli Shedding pounds raskt, men ikke nødvendigvis trygt. Glem at raske vekttap sjelden forblir off på lang sikt. Du kan bli forårsaker skade på kroppen din. En av grunnene til at du kan få vekten tilbake så fort er dehydrering, noe som betyr at du mistet hovedsakelig vann når kosten. Detoxes og faste kan føre til forstoppelse eller diaré. Du kan finne deg selv trøtt eller ikke spiser nok kalorier med de riktige næringsstoffene til å opprettholde et sunt immunsystem. Din Elektrolytten kan gå ut av balanse fører til svimmelhet, kramper eller besvimelse. Fra en ren forfengelighet ståsted, vil huden også bli tørr og håret kjedelig.

Urter for vektreduksjon

Det er visse urter som fremmer vekttap samtidig som kroppen får den næring den trenger for å holde seg frisk. I tillegg til å fremme vekttap, noen urter som melk tistel bedre leverfunksjonen, som vil hjelpe kroppen eliminere giftstoffer og forbedre metabolsk funksjon. Det er fire klassifiseringer av urter som brukes i vekttap: sentralstimulerende midler, diuretika, cathartics og appetitt suppressants.
Sentralstimulerende bidra til å øke kalori brannsår og metabolisme. Grønn te, fennikel og løvetann røtter er sentralstimulerende midler.
Diuretika å fjerne vann. Alfalfa, persille og Burdock er vanndrivende urter.
Cathartics stimulere tarmene. Guar tyggis, Senna og cayenne bistand i fordøyelsen og utskillelsen.
Appetitt suppressants redusere sult. Phyllium, kolanøtter og linfrø er suppressants.

Immunitet Boost

Når miste vekt raskt, er det viktig å holde deg sunn og ikke bli utsatt for forkjølelse. Å være syk er dårlig på egen hånd, men kan også sende en person rett tilbake til søker trøst mat og hoppe av kosthold og livsstil planer. Det er noen urter som vil bidra til å bedre immunitet. Disse inkluderer echinacea, lakris, buplerum, sibirsk ginseng og yucca. Legge disse til kosthold gjennom te, krydder eller kosttilskudd vil hjelpe deg beskytter deg fra sykdom mens du prøver å kaste uønskede pounds.


Previous:nothing Next:hva er anti oksidanter?

Relaterte artikler


 • hva er gluten-fri mat?
 • typer av fullkorn
 • kolesterol diett
 • vekttap over 40
 • lav kalium effekter
 • serotonin og vekttap
 • inkontinens forårsaket av Metamucil
 • daglig leveren detox og support
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • ernæring og trøstespising
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com