urter som hjelper deg ned i vekt

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-14
Enkelte urter kan legges til mat eller drikke som vil forsterke din vekttap programmet og muligens hjelpe deg å miste vekt. Flere urter er kjent for å inneholde sympatomimetika og xantin, som er forbindelser som har vist seg å øke kroppens metabolic rate, som igjen, lar kroppen øke antall kalorier kroppen forbrenner hver dag. Noen urter har også vært kjent for å opptre som mild sentralstimulerende midler, som bidrar til å undertrykke appetitten

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Fakta

I følge Dr. Andrew Weil, kan flere studier sikkerhetskopiere påstanden om at bestemte urter hjelper å miste folk vekt. En 1999 studie publisert av American Journal of Clinical Nutrition viser at en kombinasjon av koffein og EGCG, den potent antioksidant som finnes i grønn te, hevet metabolisme betydelig. Ifølge en undersøkelse gjennomført av International Journal of Obesity, hydroxycitric syre, som finnes i Garcinia-frukten av en asiatisk eviggrønt tre-fant at overvektige personer som tok syre i supplement form tre ganger daglig i to uker spiste færre snacks og gått ned i vekt.

Typer

Grønn te er den vanligste typen vekttap urter på grunn av dens effekt på stoffskiftet og de andre helsefordeler. Andre kjente vekttap sentralstimulerende bemerket av eMedicinal. com, en Internett-ressurs på temaet av urter som brukes i medisin, er alfalfa, som hjelpemidler fordøyelsen og fungerer som en naturlig vanndrivende. Tare, en type tang, som kan kjøpes i piller, tinkturer, eller kjøpt tørket, har også vist seg å styrke skjoldbruskkjertelen, noe som kan øke metabolismen. Chickweed kan bryte ned fett molekyler, men bør brukes i forbindelse med Burdock, som forbedrer fettstoffskiftet og fungerer som en naturlig vanndrivende. Ifølge University of Maryland Medical Center, hjelpemidler løvetann rot fett metabolisme ved å påvirke leveren. Roten er antatt å fjerne giftstoffer fra kroppen, samtidig fungerer som en tonic og stimulerende også.

Effekter

Ved hjelp av vekttap urter alene er ikke nok til å gjøre pounds begynner å falle, men de vil føre effekter i kroppen din som kan hjelpe til med vekttap. Økt metabolisme, bedre fordøyelse, skjoldbruskkjertelen forbedring, og appetitt undertrykkelse er alle effekter som kan fås ved inntak av spesielle urter.

Misforståelse

Vekttap urter bør vurderes tilskudd til et strengt kosthold og regelmessig mosjon rutine. Selv om du opplever noen suksess å bruke urter for å gå ned i vekt, må du håndtere vekt effektivt gjennom kosthold og mosjon, eller vil du ikke kunne holde vekten av.

Fordeler

Selv om urter don ' t forbedre vekttap, de har mange fordeler som ikke bør overses. Inntar urter og andre grønnsaker er en sunn måte å kickstart kosthold. Drikke grønn te hver dag, for eksempel, kan bidra til å styrke immunforsvaret.


Previous:nothing Next:sitron cayenne lønnesirup rens

Relaterte artikler


 • eple cider vekttap
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • ernæring og multippel sklerose
 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • muskel melk vs nitrotech
 • safe vekt-tap dietter
 • teknikker for å vokse høyere
 • fordeler av å drikke rødvin
 • matintoleranse kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com