vegansk rens

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-07
Den 21-dagers vegansk rens er den nye kjepphest kosthold skapt av Kathy Freston og med i sin nye bok "Quantum Wellness". Dietten-utropt av kjendiser som talkshow vert Oprah Winfrey og Sex and the City stjernen, Chris ingenting-kaller for "bevisst å spise», som betyr eliminere matvarer med all sukker, alkohol, koffein, gluten og animalske produkter fra kostholdet ditt for å detox systemet og balansere kroppen din

Hvordan å gjøre Vegan Cleanse

Den vegansk rens handler om å forbedre ditt liv gjennom å spise ditt. Det tar forestillingen om at "du er hva du spiser" til neste nivå. Dietten er utviklet for å eliminere kroppen for giftstoffer, og øke energi og helse gjennom mat rik på vitaminer og minerals. The Tanken bak 21-dagers program er at ved å erstatte visse matvarer med de av høyere ernæringsmessig verdi, kan en person styrke sin fysiske, emosjonelle og med åndelig helse. En del av dietten inkluderer ridding selv på dårlige vaner eller avhengighet. The Vegan Rens fremmer også en bevissthet om etikk og miljøvern, som er avledet fra praksisen med Veganisme.

Veganere lever en livsstil som eliminerer bruk av dyr til mat, klær og andre formål til støtte for dyrs rettigheter. Det betyr at for å gjøre veganer renser du må avstå fra å spise noe kjøtt eller meieriprodukter, og i stedet holde seg til det meste rå mat. Kjøtt og melkeprodukter er erstattet med vegetabilsk eller soya-baserte produkter i de fleste av oppskriftene funksjonen i Freston bok. I sin bok, inneholder Freston 45 vegetariske oppskrifter, to uker med måltid planer, og en generell handleliste for kosthold. Hvis du leter etter alternative oppskrifter for kosthold, sjekk ut VegWeb. com og The Vegan Chef.

Oprah er en av mange som fant vegansk mat svært velsmakende. I bloggen hennes hun sier, "Jeg kan ærlig si at hvert måltid var en overraskelse og en glede, som begynner med frokost --- jordbær rabarbra hvete-fri crêpes. "

Du ned i vekt på vegansk rens?

The Vegan Rens er mer om å forbedre din livsstil enn å miste vekt, men studier viser at veganere er mindre utsatt for fedme, hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk.

Etter tre uker på diett, vil du vanligvis mister alt fra fem til 10 pounds, men dessverre de fleste som vil være vann vekt. Joy Bauer, en registrert kostholdsekspert i New York City, sa USA Today, "Folk er alltid gjør dem [rense dietter], og det er nedslående fordi de er sofistikerte, smarte folk som vet bedre, men de er så desperate etter en rask løsning. Du trenger ikke oppleve langvarig suksess på dem. Du kan bli mindre oppblåst. Du kan føle deg lettere. Du kan miste noen vekt, men mye av det er vann vekt. "

For å faktisk gå ned i vekt på vegan rens, har kostholdet å være en langsiktig livsstilsendring kombinert med trening, ligner på South Beach Diet, Atkins Diet og Zone Diet.


Previous:nothing Next:vekttap og grønn te

Relaterte artikler


 • maca root fordeler
 • salba fordeler
 • triks og hemmeligheter til raskt vekttap
 • vegansk rens
 • protein piller for sunt hår
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • dosering instruksjoner for Hydroxycut hardcore
 • raskt vekttap på en uke
 • matintoleranse kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com