vegetarisk vekt-tap suksess historier

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-23
Det synes å være så mange kjepphest vekt-tap dietter som stjerner på himmelen, men det er få som leverer både langvarig slimness og solid ernæring. De beste av disse er et strengt vegetarisk kosthold, bygd fra en sjenerøs utvalg av grønnsaker, frukt, hele korn og belgfrukter. Det er enkelt, trygt og velsmakende. Best av alt, gjør det varig vekttap sjokkerende enkelt

Du trenger:.
Rå mat bøker og andre rå mat ressurser

Betydning

Kjøtt-spiste en tendens til å har en høyere body mass index (BMI) enn vegetarianere, noe som gjør dem mer sannsynlig å være overvektig. Forskning utført ved Oxford University i 2009 viste at ikke-vegetarianere som gjorde bytte til et vegetarisk kosthold enten forsinket eller reverseres vektøkning over en fem-års testing perioden. Compounding dette bevis er en annen fersk undersøkelse, prøvetaking over 50. 000 svenske kvinner, som viste vegetarianere og veganere har en lavere BMI og en mye lavere rate av fedme.

Funksjon

I følge en studie publisert i juni 2005 nummer av American Journal of Clinical Nutrition, vegetarianere er langt mindre sannsynlig å bli fett enn kjøtt-spisere, selv om overvektige mennesker tar i omtrent like mange kalorier som sine slankere kolleger. Forskjellen er ikke i mengden av mat som forbrukes, men i stedet den type mat konsumert. Dette er fornuftig, siden animalsk vev er laget for å tjene dyret ved å lagre kalorier. Statistisk, ikke spiser kjøtt er tre ganger mindre sannsynlighet for å bli overvektige enn kjøtt-spisere. Streng vegetarisk voksne generelt veier mellom 10 og 20 pounds mindre enn voksne kjøttetere

Typer

Det finnes to typer vegetarianere:. Sanne vegetarianere (også kalt veganere) og semi-vegetarianere (også kalt lakto-ovo, betyr at de bruker meieriprodukter og egg. ) I tillegg til å ha en rekke helsemessige fordeler av å unngå kolesterol og vanskelige å fordøye animalske proteiner, veganere har en tendens til å ha langt slankere kropp enn sine lakto-ovo brødre. Dette kan skyldes det faktum at vegan basismatvarer er ikke kaloririk, og som et resultat ikke krever porsjonskontroll for å kontrollere vekten.

Misforståelse

Mange veg-nysgjerrige amerikanere er bekymret for at de ville lide et protein mangel hvis de eliminert animalske produkter fra kostholdet. Dette er slett ikke tilfelle. Plant matvarer er rike nok protein til perfekt opprettholde kroppen vår. The Food and Drug Administration anbefaler at mengden protein i våre dietter utgjøre 10 prosent til 12 prosent av våre kalorier, og de fleste grønnsaker, belgfrukter (bønner) og korn ta mer enn dette i prosent av kaloriene fra protein. De opptatt av å få en stor mengde protein i kosten (som utøvere på trening, ammende mødre eller rekonvalesenter), ekstra-rike vegetabilske proteinkilder inneholder bønner (spesielt når det spises med hele korn) og tilberedt kjøtt erstatter (for eksempel soya /hvete kjøtt og grønnsaker burgere. )

Potensielle

Det finnes et vell av vegansk /vegetarisk suksess historier på internett (en solid håndfull som er koblet i "Resources"-delen), men noen av de beste suksesshistoriene du finner er fra folk møter deg i person. Vegan /vegetar vekttap støtte grupper florerer, og en rekke folk vil gjerne dele sine historier.


Previous:nothing Next:matvarer anbefales for hyperaktive barn

Relaterte artikler


 • hvordan å kjøpe økologisk for mindre
 • urter som beskytter under raske vekttap
 • hva er raffinert sukker?
 • hvordan man kan forebygge en bakrus med vitaminer
 • alkalisk detox kosthold
 • hvordan du spiser sunt midnatt snacks
 • fordeler av å drikke rødvin
 • ernæring for insulin resistens
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • effekter av lystgass
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com