vekttap og grønn te

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-07
Mange studier har indikert det er en sammenheng mellom grønn te og vekttap, selv om det er noen uenighet om i hvilken grad det kan hjelpe en person miste vekt. En sikkerhet er at bytte fra kaffe, spesielt meieri-baserte kombinasjon drikker, til grønn te kan spare noen daglige-inntatt kalorier

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Effekter

Grønn te ekstrakt har vært kjent for å aktivere stoffskiftet og øke energi, ifølge American Journal of Clinical Nutrition. The Journal mener den store mengden av catechin polyphenois i grønn te øker nivået av fett oksidering. Termotilblivelsen (brukt for å beskrive hvor raskt kroppen forbrenner kalorier) forbedrer 4 prosent over en 24-timers periode på inntak av ekstraktet. Grønn te hjelper også regulere glukose, karbohydrater energikilden, og svekker stigende blodsukker etter å ha spist. Den høye blodsukker skaper høy insulin og fremmer fettlagring. Grønn te inneholder også katekiner som hemmer fettcellene fra absorbere glukose.

Appetitt

En University of Chicago studie med rotter og grønn te indikerte en kobling mellom grønn te og en reduksjon i appetitt. Etter injisere rottene med te-ekstrakt i syv dager, fant forskerne at deres små motiver fortært 60 prosent mindre mat. Utvalget av vekttap i rotter topp på 21 prosent. Studien spekulert på medvirkende faktor var regulert blodsukker.

Inntak

Det er litt uenighet blant medisinske fagfolk om hvor mye grønn te inntaket du trenger for å produsere disse resultatene, men gjennomsnittet er fem kopper om dagen. Du kan også få de samme resultatene fra grønn te ekstrakt, piller eller plaster form.

Effectiveness

Selv om disse vekt-tap fordeler av grønn te har blitt bevist, mange sier at det alene er ikke store nok til å generere ønsket fett tap. Dette er på grunn av tommelfingerregel som å miste ett halvkilo i uken en person må være 3500 kalorier nedenfor (kalori underskudd) sitt normale kaloriinntak (sett-punktet. ) En studie gjort av American Journal of Clinical Nutrition i 1999 bekreftet at å drikke fem kopper grønn te om dagen ville brenne en ekstra 70-80 kalorier per dag, fallende kort av 500-en-dagers mål. Så som med noen vekt-tap rettsmiddel, den alene ikke vil gi resultater. Innlemming av grønn te i livet ditt bør også være matchet med et sunt kosthold, mosjon og en positiv tankegang.

Advarsel

Grønn te inneholder koffein, så ta hensyn til eventuelle helsemessige bekymringer som kan komme inn i bildet. De med hjerte problemer, stimulerende sensitivitet og høyt blodtrykk bør konsultere lege før du starter denne vekttap strategi. Dette gjelder også gravide kvinner og mødre som ammer.


Previous:nothing Next:eple cider vekttap

Relaterte artikler


 • bentonitt parasitt rens
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • raskt vekttap på en uke
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • lavt kolesterol diett planer
 • kosten kilder av urinsyre
 • slanking og vekttap
 • vekttap og såpe
 • grunner til usunt kosthold
 • vekttap med ephedra
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com