vekttap og hypnose

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-08
Milliarder av dollar har blitt viet til vekt-tap industrien. Mens mange mennesker kan prøve kjepphest dietter, slankepiller og spesialisert trening, noen mennesker ser til hypnoterapi for vekttap. Hypnoterapi er kontroversielt i det medisinske feltet, og det er motstridende studier om effekten av hypnoterapi og sin suksess

Identification

Hypnoterapi er i utgangspunktet en prosess der hjernen kommer ned i nivå av suggestibilitet. Tilhengere av hypnoterapi hevder at den kan brukes til å behandle og til og med eliminere menneskelige vaner, avhengighet og atferd. Ulike mennesker opplever ulike nivåer av suggestibilitet, så hypnoterapi kan være mer effektiv på noen enn andre.

Hvordan Hypnotherapy Works

De fleste av våre oppfatninger og handlinger er et resultat av vår bevisste sinn. Men det er en del av hjernen viet til det ubevisste sinnet. Hypnoterapi er fokusert rundt det ubevisste sinn, og en vellykket hypnoterapeut kan trene det ubevisste sinn til å direkte det bevisste sinnet, dermed endre menneskelig atferd.

Historie

Dr. James Braid utgitt en bok om studiet av neurhypnology, eller "nervøs søvn. " I boken beskrev han suggestibilitet av sinnet, og kalte prosessen "neurhypnosis. " Ordet "hypnose" stammer fra ordet. Den mest kjente hypnotisøren het Franz Anton Mesmer. I løpet av det 18. århundre, hevdet dette østerrikske legen å helbrede folk fra sykdommer uten bruk av medikamenter eller kirurgi. En annen kjent hypnotisør var Dr. Albert Mason. I 1951, kurert han en 16 år gammel gutt av iktyose, en lidelse der lider har færre svettekjertler enn normalt. Guttens kropp var blitt tørr og skjellete, og huden hans ryddet etter en hypnoterapi økt med Dr. Mason. En 1952 British Medical Journal publiserte resultatene av saken. Hypnoterapi er ikke et nytt konsept, skjønt. Fra gamle egypterne til Sigmund Freud, har mange kulturer trodd på og brukt hypnoterapi.

Session Detaljer

Hypnoterapi økter varer vanligvis rundt 90 minutter, og de kan koste alt fra $ 100 til $ 200 per økt. I hypnoterapi økt, vil du ikke være i en ubevisst trance. Du vil være våken og bevisst, men hypnoterapeut vil målrette ubevisste sinn. Det er viktig, men å velge en hypnoterapeut som er både høyt utdannet og sertifisert.

Hypnoterapi og Vekttap

Hypnoterapi fungerer med vekttap av mange grunner. Først tog det hjernen din til å ikke føle sult pangs eller cravings. For det andre, mange mennesker er emosjonelle eaters eller har en vekt-tap problem på grunn av alvorlige følelsesmessige traumer fra fortiden. Hypnoterapi vil hjelpe deg å håndtere disse problemene, slik at du ikke vil spise som svar på disse følelsene. Som tidligere nevnt, er hypnoterapi svært vellykket i enkelte mennesker, mens andre kanskje bare ser mindre fordeler av en økt.


Previous:nothing Next:larabar informasjon om ernæring

Relaterte artikler


 • hvor mange poeng en dag for Weight Watchers?
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • omega 3 informasjon
 • lav GI indeks diett retningslinjer
 • matvarer som forårsaker høyt blodtrykk
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • er solsikkefrø dårlig for deg?
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • protein piller for sunt hår
 • Atkins kosthold fakta
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com