vitamin e for akne utsatt hud

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-02
Akne kan være følelsesmessig og fysisk traumatiserende, men det finnes behandlinger for å minimere dens opptreden. Vitamin E kan være avgjørende for å rydde opp i arr som akne kan forlate. Fordelene med vitamin E for akne lider er avslørt med en bedre forståelse av akne

Hva er Acne?

Akne er en faktisk sykdom. Dessuten er akne en en inflammatorisk hudsykdom. Dette hudsykdom effekter små porer på armer, rygg, ansikt og bryst selv. Noen former for akne er forårsaket av en vitamin mangel. Det kan være mangel på vitamin A som kan føre til huden blir tørr, eller det kan være mangel på vitamin B og viktigst av vitamin E i kosten.

Mest betydelig, akne effekter olje glands som er festet til armer, rygg, har ansiktet og brystet på grunn av hårsekkene i disse områdene tette porer.

Forholdet til Acne

Ta vitamin E er ansett som et godt alternativ for en opprydding akne arr. Vitamin E kan kjøpes på en vitamin butikken eller dagligvarebutikk uten resept. Omtrent 15 mg daglig inntak av vitamin E er aktuelt for personer 14 og eldre.

Hva er vitamin E?

Vitamin E er et vitamin som hjelpemidler i å beskytte cellene i kroppen mot skader, leverer det oksygen til blodet og bringer selv næring til cellene. Vitamin E er i enkelte matvarer allerede, og noen ganger lagt til andre og er tilgjengelig i kosttilskudd form også. Mat som har vitamin E i dem er frø, grønne bladgrønnsaker, korn, nøtter og vegetabilske oljer (soya, mais og raps).

Tips om Acne og vitamin E

Et par ting kan gjøres for å hjelpe til med opprydding av akne, i forbindelse med bruk av vitamin E i enhver form:

* vaske det berørte akne området med såpe og vann tre ganger om dagen
* ta et kosttilskudd som har vitamin E i det
* drikke masse vann
* spise grønne grønnsaker samt melkeprodukter ( melk, smør og ost), egg, kylling, nyre, lever, fiskeolje, appelsiner, gulrot, aprikos, fersken, mango, spinat og brokkoli.
* kontakt med din lege om å benytte en vitamin E "lotion" på berørte området, for å holde det blir tørt, i forbindelse med å ta et kosttilskudd
* får seks til åtte timer søvn en natt

New You

Når acne klarner behandle deg det berørte området som samt andre områder av huden med den foreslåtte reduksjonen akne "tips" å bo akne gratis. I tillegg til å drikke seks til åtte glass vann om dagen holde kroppen ren (skylle ut systemet), samt et sunt kosthold.


Previous:nothing Next:endret rå mat diett

Relaterte artikler


 • ernæring og trøstespising
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • endret rå mat diett
 • sukkerfri fast food desserter
 • instruksjoner for et balansert kosthold
 • diett brus og vekttap
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • salba fordeler
 • lett trening har tenkt å gå ned i vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com