Fordelene med grapefuit

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-14
Grapefrukt er kjent for å være en kraftig remover av narkotika-giftstoff. Den forbedrer hudens ansiktsfarge, øker stoffskiftet og hjelper slukke tørsten. Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition antyder at "inntak av grapefrukt reduserer risikoen for å utvikle prostatakreft. " Andre fordeler av grapefrukt er bedre fordøyelsen, feber lettelse, vekttap, og søvnløshet og tretthet reduksjon. Grapefrukt fungerer også som en naturlig form for medisin for sykdommer som diabetes, urinveier og mer.

Du trenger:
aprikoser
. Spinat.
Grønn te.
Papaya.

Bedre Fordøyelse

Grapefrukt er et flott hjelpemiddel for fordøyelsen. Det er lettere enn de fleste matvarer, og beroliger varmen og irritasjon som forårsaker magesmerter. Grapefrukt forbedrer også den måten fordøyelsesenzymer juice strømme gjennom magen, noe som forbedrer fordøyelsessystemet som helhet. Klemme fersk grapefrukt inn juice og drikker det hver morgen hjelper kontroll forstoppelse. Legge ti til tjue grapefrukt frø til juice hindrer gassen. OrganicFacts. net anbefaler å legge grapefrukt frø til grapefrukt juice og drikker det før hvert måltid for å bedre fordøyelsen.

Fever Relief

Du kan drikke masse eller saften av grapefrukt å lindre feber. Grapefrukt cellulose og juice redusere brennende du føler når du har en høy temperatur. Grapefrukt kan også hjelpe å bli kvitt forkjølelse. Når blandet med vann, kan grapefruktjuice hjelpe slukke tørsten assosiert med feber.

Vekttap

Hvis du trenger å gå ned i vekt, OrganicFacts. net hevder "grapefrukt fungerer som et utmerket appetittvekker i forhold til andre narkotika. " Nettstedet sier lukten av grapefrukt reduserer følelsen av sult, det er derfor det er ofte kjennetegnet som en del av vekttap programmer. Grapefrukt inneholder også mye fiber, som satiates sult og hjelper folk føler seg mindre lyst til å overspise.

Insomnia Fatigue Reduction

OrganicFacts. net anbefaler å ha et glass grapefruktjuice før du går i dvale for å unngå søvnløshet. Det siterer også grapefrukt som nyttig i behandling av utmattelse. OrganicFacts. net foreslår å drikke like mye av grapefrukt og sitron saft å få et løft i energi.

Naturmedisin

Grapefrukt er en naturlig form for medisin som kan hjelpe kroppen din til å opprettholde helse og bekjempe sykdommer. The Journal of Agricultural Food Chemistry og beviser hvor tidkrevende grapefrukt kan redusere opphoping av LDL ("dårlig") kolesterol, og de mange sykdommer forbundet med det. The Journal sier også at grapefrukt reduserer stivelse fra kroppen, som hjelper bekjempe diabetes. Fordi det er rik på vitamin C og kalium, lindrer grapefruktjuice også ulike urinveier.


Previous:nothing Next:calorie brenning for vekttap

Relaterte artikler


 • over disk vekttap piller som fungerer
 • hvetespirer helsefordeler
 • detox strategi kosthold
 • sunn kropp fett prosentpoeng for menn og kvinner
 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
 • catechin vekttap
 • FDA ernæring guide
 • daglige helse-tips
 • 21-dagers rens
 • herbals å hjelpe prostata
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com