Fordelene med oransje & jasmin grønn te

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-06
Kjent i århundrer som en av de mest duftende av alle te, jasmin grønn te, uten tvil den mest populære duftende te i verden, også har en rekke helsemessige fordeler. Legg til at notater av oransje eller appelsinskall og du har en antioksidant, kreft-bekjempelse, vekttap fremme drivkraft. Laget av grønn te blader, jasmin og appelsinblomst notater, denne ekstremt populære drikk med sin kraftige duften beroliger og lindrer sansene som det gror kroppen

Du trenger:.
Tid til å planlegge

Antioksidanter

kombinerer grønn te, jasmin og appelsin i en kopp te hjelper kvitt kroppen av frie radikaler som skader kroppens celler. Grønn te er rik på katekiner, den sterkeste typen polyfenoler, en antioksidant som nøytraliserer frie radikaler og skade at de forårsaker. Og fordi grønn te er minimalt prosesserte, disse polyfenoler, particluarly epigallocatechin-3-gallate (EGCG), er mer konsentrert og derfor kraftigere i kroppen. Polyfenoler, en type flavonoider, er antatt å ha 20 ganger styrken av vitamin C og E, særlig når det gjelder å redusere effekten av aldring. Men la oss banke ikke vitamin C. Rikelig i oransje, vitamin C, et vannløselig antioksidant, hjelper avvæpne frie radikaler og forebygge skader i og ut av cellene.

Vekttap

Drikker oransje jasmin grønn te kan naturlig hjelpemiddel i et sunt vekttap regime . Kombinasjonen av koffein, antioksidanter, smak og duft hjelpemidler i en raskere metabolisme og mer utholdenhet for trening. Jasmine te er kjent for å hjelpe hemme fettopptaket og kolesterol, mens grønn te bruker fett som drivstoff, slik at den kan utskilles raskere fra kroppen. Og den oransje er rikelig i liminoids, et stoff som er kjent for å fremme generell god helse.

Heart Protection

Appelsiner har lenge vært spioneringen å ha kolesterolsenkende fordeler, samt gi beskyttelse mot hjerte-og lungesyke . Men grønn te har også mange hjerte-beskyttende fordeler ved å bryte ned triglyserider i blodet, tynner blodet for å hindre blodpropper, beskytter hjertet med polyfenoler og hjelpe minimere skader og øke utvinning etter et hjerteinfarkt.

Cancer Prevention

Jasmine, appelsiner og grønn te alle har kreft-bekjempelse egenskaper. I jasmin, er det antatt at lukten i seg selv gjør har kreft kamp egenskaper. Grønn te antioksidanter ikke bare føre til kreft celler til å drepe seg selv, men også arrestere nye celler fra utviklingsland i flere typer kreft, blant annet prostata, blære, eggstokkene, og tykk. Og det er vel kjent at vitamin C i appelsiner beskytter mot mage, munn, hud, lunge, bryst og tykktarm kreft.

Optimal Forbruk

Mye av forskningen gjort på fordelene av grønn te er basert på østlige tradisjon av å konsumere 03:57 kopper om dagen, bare en kopp av appelsin og sjasmin grønn te om dagen gir nok antioksidanter kan gjøre en synlig forskjell i din generelle helse og velvære.


Previous:nothing Next:okulær ernæring

Relaterte artikler


 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • negative effekter av kolloidalt sølv
 • bison kjøtt ernæring
 • hvordan å se yngre bruke rå mat diett
 • detox for vekttap
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • eple cider vekttap
 • vekttap og hypnose
 • en dag diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com