Kosttilskudd for seniorer

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-20
Pensjonister bruke ernæringsmessige drikke som et supplement til en sunn diett plan. Pensjonister ofte lider av tilstander som gjør spise mat vanskeligere. Smak på matvarer kan også holde seniorene tilbake fra riktige spisevaner. Kosttilskudd kan fylle dette gapet, og gi noen av de næringsstoffene de eldre ikke lenger får fra maten

Fakta

Det er mange ernæringsmessige drink kosttilskudd på markedet i dag. Sjekk ingrediensene ved å lese på etiketten at tillegget er nødvendig leverer næringsstoffer. Etiketten viser ingredienser fra det største beløpet til den minste mengden slik at du kan raskt se produktets ernæringsmessige verdi. Sjekk også den daglig anbefalt kvote boksen for å se hvor mange vitaminer og mineraler det er i drinken, og hvor stor andel de utgjør på en daglig diett. Disse er de viktigste faktorene for å bestemme hvilke ernæringsmessige drikke vil gagne senior mest.

Betydning

Som mennesker alder de kan begynne å miste sin smak for mat. Spising er ofte et ork at de gjør for å holde seg i live, ikke fordi de liker det. I tillegg, som kroppen aldre, mange matvarer som en gang ga glede for personen er nå vanskelig å fordøye. Dette kan resultere i halsbrann eller problemer med forstoppelse eller diaré, forårsaker den personen ikke ønsker å spise mange matvarer som er bra for ham som frukt og grønnsaker. Drikker et kosttilskudd kan hjelpe senior nå sitt daglige minimumskrav for frukt og grønnsaker uten å konsumere matvarer som forårsaker smerten til ham.

Misforståelse

Den produsenter tout Kosttilskudd som måltid erstatninger. Men, siden de ikke inneholder alle de vitaminer og mineraler som sunne måltider inneholder disse skal betraktes som tilskudd til måltider. Pensjonister bør følge en sunn guide til å spise, noe som, ifølge Diet Channel inneholder minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker, 6-11 porsjoner av korn-produkter og to til tre porsjoner protein per dag.

Fordeler

Kosttilskudd er lett for senior å konsumere. Siden de er flytende, er det ingen tygge nødvendig. Tygging kan være vanskelig, spesielt for eldre som har falske tenner. Ifølge Diet Channel, som gjorde en studie på flere ernæringsmessige drikke, er gjennomsnittlig kalori teller rundt 250 kalorier eller mindre pr porsjon. Selv om senior har to drinker per dag han er ikke sannsynlig å overskride sin maksimale kalori teller for dagen så lenge han følger en fornuftig diett bestående av frukt, grønnsaker, hele korn brød og kornprodukter, fisk og magert kjøtt. Kosttilskudd smaker godt, slik at eldre er mer sannsynlig å fortsette å bruke denne alternativ fordi de liker smaken.

Advarsel

Man bør ikke bruke ernæringsmessig drinker som en viktig kilde til mat for eldre. Pensjonister bør likevel prøve å spise en balansert diett, slik at de får sine viktigste vitamin og mineral støtte fra matvarer. Imidlertid kan legge en eller to ernæringsmessige drinker til en senior kosthold per dag hjelpe ham med å komme nødvendige vitaminer og mineraler han ikke lenger får fra sin matforsyning. Bare sørg for å telle ernæringsmessige drikke kalorier og legge dem inn i kosten plan for dagen, slik at senior ikke innta for mange kalorier per dag.


Previous:nothing Next:hvordan å øke hastigheten på en manns stoffskifte

Relaterte artikler


 • safe vekt-tap dietter
 • en dag diett plan
 • omega-3 helsemessige fordeler
 • vekttap og hypnose
 • hvordan å være lat og miste vekt lett
 • vekttap med bær hos diabetikere
 • hjertet sunt fett
 • tropiske oljer og hjertesykdom
 • hvorfor er sitronsaft surt?
 • alkohol og rå mat diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com