alkohol detox diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-03
Alkoholisme er en alvorlig sykdom med alvorlige konsekvenser, men det finnes programmer som kan hjelpe deg å bekjempe denne tilstanden og bryte fri fra dens virkninger. Som du går gjennom en avgiftning program, kan du oppleve betydelige abstinenssymptomer. På grunn av dette, er det viktig at du opprettholder et godt kosthold som du går gjennom programmene

Initial Periode

Tilbaketrekkingen perioden fra alkohol kan vare i noen dager opptil en uke. En alkoholiker kropp trenger mer vitaminer enn en alkoholisk, og går gjennom en detox programmet vil intensivere dette. Ifølge Dr. Elson M. Haas, skriver for GlobalHealingCenter. com, når du begynner å trekke seg fra alkohol, bør du holde deg til en diett som er fokusert på alkaliske baserte matvarer som gulrøtter, aubergine, noen nøtter, sitrusfrukter, og soya baserte matvarer. Alkaliteten i disse matvarene vil motvirke syrer igjen fra alkohol. Du vil sannsynligvis ikke ha mye av en appetitt og flertallet av disse matvarene kan spises i små doser.

Videre Avgiftning

Som du fortsetter med avgiftning prosessen, vil kroppen begynne å utvise mer av giftstoffer fra alkohol og begynner å bryte ned noen av fettet som alkohol etterlater seg. Når du flytter et par uker til avrusning din, anbefaler Dr. Haas at du beveger deg mot et enkelt, lite fett, komplekse karbohydrater diett. Du bør sørge for at du spiser regelmessig og har en grunnleggende diett av pasta og grønnsaker. Hvis du ønsker å legge til litt animalsk protein, som kylling og kalkun, husk å gjøre det i små mengder som disse matvarene er sure og fokus bør fortsatt være på alkaliske matvarer for å motvirke syrer fra alkohol.

Fluids

Husk å drikke mye væske, selfgrowth. com anbefaler. Vann er det drikke av valget, men du kan prøve å legge kamille og peppermynte te. Den væsker vil bidra til å skylle bygget opp giftstoffer fra systemet.

Foods å unngå

Som alkoholikere kan oppleve litt blod sukker, kan du prøve å holde seg til dietten prinsippene som styrer hypoglycemic personer (personer med høyt blodsukker nivåer). Dette betyr bor borte fra sukker, brus, godteri, og raffinerte matvarer. Til slutt, husk å drikke rikelig med væske. Prøv å holde seg borte fra enhver stekt mat, koffein, burgere og pølser.

Vitaminer

Ta kosttilskudd for å sikre at kroppen får de vitaminene den trenger. Hvis du ønsker, kan du ta ekstra sink, magnesium, jern og kalsium som disse mineralene er funnet å være tapt i den største mengden under alkoholmisbruk. Også kosttilskudd som øker vitamin B og C nivåene vil hjelpe kroppen din med sin naturlige prosesser, og vil beskytte den mens du går gjennom denne perioden.


Previous:nothing Next:gjør svetting hjelper til å forbrenne fett?

Relaterte artikler


 • brus og hjertesykdom
 • hvordan du bruker en detox diett for vekttap
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
 • hvorfor er det viktig å ta vitaminer?
 • hvordan å miste sta baby i vekt
 • hva som forårsaker svært høye jern nivåer?
 • det beste vekt miste detox
 • helsemessige egenskaper av kanel
 • ernæringsmessige verdier av grønne mung bønner
 • mat kilder til co q enzym 10
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com