alkohol og buk fett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-26
Selv om det er kjent at moderat alkoholforbruk har noen helsemessige fordeler, vil det bidra til mage fett. Faktisk, påvirker alkohol kroppen på flere forskjellige måter som bidrar til generell fett, samt ekstra fett rundt midsection. Nedenfor er fire godt dokumentert måter som alkohol legger til magefett, sammen med noen råd for drikker moderat, prøver å trimme noen av de gjenstridige pounds rundt midjen

Kalorier

Den mest åpenbare grunnen at alkohol bidrar til magefett, samt andre fett, er at den inneholder kalorier. Alkohol inneholder sju kalorier per gram, mer enn både karbohydrater og protein. Enda verre, det kalorier i alkohol er blottet for ernæring. Derfor, de er alle lagret som fett, bidra til at midsection.

Lever

Leveren er ansvarlig for metabolizing alkohol og for metabolizing fett. Men, kanskje på grunn av alkohol er toksisitet, prioriterer leveren alkohol. Dette betyr at mens leveren behandler alkohol det er å miste tid og energi at det kunne bruke til å forbrenne fett. I tillegg foreslår en 2009 studie i International Journal of Pediatric Obesity at minst hos unge kvinner, øker alkoholforbruket visceral fettvev, eller fettavleiringer rundt indre organer, hvorav mange er lokalisert på midsection.

Testosteron

Mens menn har høyere nivåer av hormonet testosteron enn kvinner, begge kjønn naturlig produsere det. Testosteron er det primære metabolske hormonet. Faktisk, i 1998 i en studie publisert i Obesity Research tidsskriftet, lavere testosteronnivå hos menn korrelert med større mengder av magefett. Og alkohol undertrykker direkte testosteron produksjonen, og ikke bare i beruset tilstand, men i opptil 24 timer etter inntak. Så ikke bare forsinke alkohol leveren din evne til å bryte ned fett, men som også hindrer kroppens tilgang til hormoner den trenger for å bryte ned fett når det blir startet på nytt.

Appetitt

Alkohol øker også appetitten. En 2002 studie utført i Danmark og publisert i International Journal of Obesity og relaterte metabolske forstyrrelser fant at menn alkohol med et måltid spiste mer enn menn som ikke var. Vin økte appetitten mer enn øl. Forskjellen i forbruk kan ikke ha vært store, men alkohol med et måltid, eller med måltider daglig, vil legge opp over tid i magefett.

Typer alkohol

Studier viser at moderat alkoholinntak, spesielt rødt vin, har helsemessige fordeler, blant annet redusere risikoen for visse hjerte vilkår og reversere noen effekter av aldring. Det er mulig å drikke moderat og unngå overflødig mage fett. Men, hvis du skal til å drikke, noen typer alkohol er bedre enn andre. Ernæring forfatteren Ori Hofmekler sa rødvin er det beste valget. Øl er din verste valget, blant annet fordi den humle som brukes til å gjøre det stimulere østrogenproduksjonen til skade for testosteron.


Previous:nothing Next:tranebærjuice rens

Relaterte artikler


 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • fakta om å miste vekt
 • ernæring faktum etiketter
 • hva er anti oksidanter?
 • daglig leveren detox og support
 • krav til fett leiren
 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • kreatin pulver vs serum
 • macrobiotic kosthold og KOLS
 • fordeler i kakaobønner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com