all frukt diett menyen planer

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-18
Oppmerksomhet frukt elskere, er dette kostholdet for deg. Den 14-dagers frukt kosthold er et vekttap diett som inneholder spise all frukt du vil. Denne planen deler fruktene inn i fire kategorier for å veilede deg om hvilke frukter å spise i visse tider av døgnet. I tillegg til vekttap, noen av de mange fordelene av frukt dietten inkluderer myk, smidig hud, regelmessig avføring, utskillelse av overflødig natrium og felles smerte lindring

Velge Frukt Fra de fire kategoriene

Kategori 1: Sweet frukt (druer, pærer, bananer, fiken og datoer)
Kategori 2: Semi-søt frukt og sure frukter (all annen frukt unntatt meloner)
Kategori 3: Meloner
Kategori 4: Middag frukt (agurk, bær, tomater og paprika)

utgangspunktet ikke blande frukt fra kategorier en, to og tre til frokost eller lunsj. Blanding frukt kan føre til at gass og fordøyelsesbesvær. Hvis du ikke har dette problemet, så blande frukt er bra. Til middag, bare velge frukt fra kategori fire. Unngå å spise avokado i løpet av dagen, da de inneholder mye fett. I stedet bruker dem i begrensede mengder på middag.

Foods Unngå løpet av 14 dagers Frukt Diet

Så fristende som det kan være å spise bare én pizzabit eller en cookie, avstå fra å spise noen stivelsesholdige matvarer bortsett fra i løpet av lørdag kveld "gratis måltid. "

Under all-frukten kosthold, unngå å spise salt, sukker, raffinert og bearbeidet mat, koffein og andre sentralstimulerende midler, te, sjokolade, brød og korn.

The Fruit Diet retningslinjer

I denne dietten kan du bare spise fersk frukt som ikke er kokt eller oppvarmet. Velg økologisk frukt når det er mulig.

Spis så mange frukter som du kan i løpet av hvert måltid for å sikre at du får nok av kalorier. Begynn dagen med å spise en stor del av høyere kalori frukter som mango, bananer eller druer. Den høye kaloriinntak vil holde stoffskiftet høyt for hele dagen, holde energinivået stødig.

Innta en stor frukt måltid til frokost og lunsj. Vent minst to timer mellom hver frukt måltid.

Ikke drikk fruktjuice unntatt friskpresset appelsin-eller grapefruktjuice som fortsatt inneholder cellulose. Men, hvis du liker, kan du blande frukt i en blender å lage en alt-frukt smoothie-og tilsett vann eller kokos vann hvis du vil.

Den eneste tørket frukt du kan spise er datoer.

Middagstid retningslinjer

Til middag spiser en stor rå grønnsak salat med så mange grønnsaker som du vil. Du kan følge med salat med en protein drink eller protein mat. Bland kategori fire middag frukt i salaten, spise så mange du vil.

Du må spise salat uten dressing behandles eller ingredienser. Prøv å lage hjemmelagde dressinger i en blender med avokado, agurk, tomater, eller nøtter og frø.

Din salat kan inneholde 03:58 rå nøtter eller 1 /4 til 1 /2 kopp avocado.

For EPA og DHA forbruk, kan du få fisk kapsler med middag. Også ta en multivitamin ved middagstid.

å øke immunforsvaret, tar opptil 1000 milligram vitamin C og 1200 milligram av L-Lysin med et fullt glass vann til middag.

Etter en uke med slanking, belønne deg selv ved å spise alt du vil i en time under middagen lørdag. Husk å spise frisk frukt i løpet av resten av dagen.


Previous:nothing Next:sonen diett plan

Relaterte artikler


 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • high-alkaliske lav syre kosthold
 • matvarer som forårsaker vannretensjon
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • fem ingrediens kosthold
 • om kreft forebygging med IP6
 • kosthold for hardgainers
 • detox for vekttap
 • 800 calorie diett plan
 • lav kalium effekter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com