apple rens

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-02
Mange er ute etter å skylle ut og avgifte deres systemer. I 2004 boken "Fat Flush Plan" populariserte avgiftning av kroppen, og siden da, har folk vært på jakt etter alternative metoder for å skylle ut systemene sine

Hva Er Apple Cleanse?

Eplet renset er en metode for avgiftning. Dette to-dagers rensing rutine er ment å hjelpe regulere fordøyelsessystemet og bistand i bedre leverfunksjonen. Alle disse tingene gjør en innvirkning på brenne mer kalorier og fett. Eplet rens kan krympe magen, som vil hjelpe kvitte dieter av uønskede søtsaker og sukker cravings.

For de beste resultatene

Poenget med planen er å spise noe annet enn epler. De fleste mennesker spiser mellom tre og fem epler om dagen, selv om noen mennesker trenger å spise mer. Personer som har høyt blodtrykk eller problemer med sukker bør erstatte ikke-søte grønnsaker for epler (salat, spinat, selleri og agurk). Men epler fungerer best for rensing. Unngå å spise brød og poteter, og du kan ikke ha godteri i løpet av rens.

For best resultat, følg denne spise rutine for to dager på rad, og deretter starte vekttap diett plan. Denne planen bidrar til å regulere fordøyelsen av uønskede giftstoffer. Det hjelper også leveren din til å bedre bryte ned fett.

Etter Cleanse

For frokost, spiser eggerøre, stikker med økologisk, hvis mulig. Du kan scramble dem med dampet grønnkål eller andre grønnsaker eller legge krydret salsa for en metabolisme boost. I stedet for matlaging eggene i smør, bruk nonstick matlaging spray eller en liten mengde kokos olje å koke eggene dine.

Spis mye magert kjøtt og kokte grønne, bladrike grønnsaker til middag etter rensing planen er fullført. Et godt eksempel på en sunn middag ville være om 3 oz. av fisk eller kylling, sammen med dampede grønnsaker. Du kan spise opptil tre forskjellige grønnsaker med et måltid for å legge til smak og variasjon. Grønnsaker kan være rå eller dampet, og kan lettsaltet, om nødvendig. Stivelsesholdige matvarer, for eksempel korn, poteter og aubergine, anbefales ikke.


Previous:nothing Next:gjør sukker påvirker kolesterolet?

Relaterte artikler


 • hvorfor vi bør drikke vann
 • ernæring og multippel sklerose
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • kan diabetikere spise ris?
 • sukkerfri fast food desserter
 • daglig leveren detox og support
 • bentonitt parasitt rens
 • Guarana farer
 • hvordan å destillere vann
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com