bivirkninger av phedra-kutt

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-15
Phedra-Cut er et produkt som er markedsført mot de som ønsker å akselerere fett tap og mister vekt raskt. Ingrediensene av Phedra-Cut består av urter, proprietære blander, koffein, og vitaminer. Produsenten, USN Sport Labs, sier at produktet er trygt for bruk for mennesker fra 18 til 60 år. Produsenten sier også at diabetikere bør rådføre seg med lege før du bruker Phedra-Cut. I tillegg er emballasjen angir at produktet ikke er trygt for de uten noen preexisting medisinske tilstander. . Kontakt lege før du bruker Phedra-Cut

Stimulanter

Phedra-Cut inneholder sentralstimulerende midler grønn te ekstrakt, koffein, og yerba mate. I tillegg inneholder den flere proprietære blander som ikke oversikt hva den faktiske sammensetningen av blander er. De proprietære blander kan eller ikke kan inneholde sentralstimulerende midler. Bruk av produkt med sentralstimulerende midler kan føre blodtrykk og puls til å stige, og kan føre til søvnløshet. Personer med preexisting medisinske tilstander bør alltid konsultere sin lege før du bruker ethvert produkt som inneholder supplement.

Dehydrering

Phedra-Cut inneholder ingredienser som er kjent for å øke metabolismen. En økt metabolic rate kan føre til at kroppen til å eliminere mer væske via svette og respirasjon. En person kan føle seg dehydrert fra denne utskillelse av væske. Øk væskeinntaket når du tar en diett supplement for å unngå dehydrering. Dehydrering er kjent for å forårsake muskel kramper. Dette er spesielt viktig informasjon for utøvere og de med en tung (3 til 5 dager i uken) øvelse diett. Krampe i musklene kan føre til tårer og ligament skader.

Forstoppelse

Forstoppelse kan oppstå fra å bruke Phedra-Cut, på grunn av sitt potensial for å øke væske utskillelse. Hvis du føler forstoppet mens du tar Phedra-Cut, drikk mer væske og følge en diett rik på fiber baserte matvarer. Bruk av en krakk skyllemiddel eller avføringsmiddel kan gi brukerne av Phedra-Cut som opplever forstoppelse noen avanserte lettelse.

reseptbelagte legemiddelinteraksjoner

MAOI (monoamine oxidase inhibitor) narkotika ikke kan tas inn når du bruker Phedra-Cut. Phedra-Cut inneholder tyramin, som kan samhandle med MAOI medisiner. Denne interaksjonen kan føre til kvalme, hodepine, stoke, og økt blodtrykk. Det er ingen advarsel på emballasjen til Phedra-Cut som sier det kan samhandle med MAOI medisiner.

Kvalme

Bruk av Phedra-Cut kan forårsake kvalme i noen mennesker. De fleste som opplever kvalme fra bruk av vekttap kosttilskudd, slik som Phedra-Cut, får en toleranse mot supplement innen tre til fire dager etter begynnelsen bruk. Hvis en person opplever kvalme ofte når du tar Phedra-Cut, bør de vurdere alternative vekttap kosttilskudd alternativer.


Previous:nothing Next:om naturlig mat kroppen rens

Relaterte artikler


 • hCG diett informasjon
 • ernæring av zucchini
 • hvor å miste vekt smart
 • avgiftning av homocystein
 • alkalisk detox kosthold
 • kardial diett mat
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • urter som hjelper deg ned i vekt
 • kan lime juice hjelpe deg å miste vekt?
 • ernæring av en soft shell krabbe
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com