cayennepepper og sitron rens

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-19
Skadelige giftstoffer bygge opp i kroppen over tid. The Master Cleanse, noen ganger kalt Lemonade Diet eller Cayenne pepper og sitron rens, løser opp oppbygging. Resultatene inkluderer renere nyrer og fordøyelsessystemet, renset celler og nerver, arterier og lettet på trykket oppbyggingen var årsaken. Det kan også hjelpe deg å miste vekt

Self-Control

Fordi du ikke ønsker å legge giftstoffer i kroppen din mens du rense den, krever Cayenne Pepper og Lemon Renset at du bare drikker brus (laget av ferske råvarer hver dag) i minst tre dager, og for så mange som 40 dager. Rutinen er enkel, men etter det er ikke lett. Det tester selvkontroll: Hver dag du må overvinne den psykologiske behov for å spise og velger å drikke brus i stedet. Hver gang du velger brus, men styrker din følelse av selvkontroll og motiverer deg til å fortsette rutinen.

Lemonade

Lag to liter brus ved starten av hver dag, slik at du alltid har tilgang til drinken. Dette gjør du kombinere 14 ss. av fersk-presset sitronsaft, 14 ss. av ekte, all-naturlige lønnesirup, 1 /2 til 1 ts. kajennepepper og 2 liter vann. Rør eller rist alle ingrediensene og dele brus i to en-liters beholdere. Avhengig av størrelsen din, kan du ikke være i stand til å drikke både liter, eller du kanskje ønsker mer. Juster oppskriften som nødvendig, men bruke alle ingrediensene. Hver spiller en viktig rolle i renselsesprosess. Den cayennepepper bryter opp slimet som er løsnet av sitronsaft, samt gir vitaminer B og C. Maple sirup gir ytterligere vitaminer og mineraler, mens søtningsstoffer brus. Alle de næringsstoffene du trenger for dagen er i brus.

Rutine

drikke brus hver gang du føler deg sulten hele dagen, etterfulgt av et lite glass vann. Om natten, skylle systemet med 1 liter salt vann eller drikke et avføringsmiddel te å indusere avføring. Dette er hvordan kroppen din expels hva som har bygd opp over tid og blir løsnet, slik at du ikke vil gå glipp av dette ganske ubehagelig trinnet.

I løpet av de to første dagene av rens, du utvise det som er igjen i systemet ditt fra tiden like før du sluttet å spise. Jo lenger du følger Cayenne Pepper og Lemon Cleanse, jo mer gule ditt avfall vil bli. Dette er normalt.

innlemme Sakte fast føde i dietten din når du er ferdig med rens for å unngå følelsen kvalm. Alltid drikke mye vann, og begynner med å drikke litt juice for en dag. Dagen drikke vegetabilsk juice eller saft og mer frukt juice. På den tredje dagen, spise fast frukt og grønnsaker, gjenoppta normale kosthold på den fjerde dagen.


Previous:nothing Next:fordelene av vitamin E for utslett

Relaterte artikler


 • lav kalium effekter
 • hvordan man regner mitt daglige kalorier
 • apple rens
 • hvordan feed muskler
 • hvor å miste vekt 100 kalorier av gangen
 • er solsikkefrø dårlig for deg?
 • salba fordeler
 • hCG diett terapi
 • begrenset calorie dietter
 • kan lime juice hjelpe deg å miste vekt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com