den beste protein diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-29
Ifølge Mike Adams, redaktør i Natural News, kan høye protein dietter hjelpe folk å opprettholde redusere kroppsfett og øke muskel massen. Ikke alle protein dietter er like. Unngå planer som tillater deg å konsumere ubegrensede mengder av noe som inneholder protein, spesielt rødt kjøtt og fetende meieriprodukter. Å spise magre proteiner er den beste tilnærmingen, da dette vil begrense fettinntaket samtidig beskytte lever, hjerte og nyre helse

Breakfast

Start dagen med et protein-pakket frokost. Egg er en av de enkleste alternativene. Du kan tilberede din eggene slik du vil, men hardkokte egg er sunneste siden du kutte ut fett og kalorier fra steking. To egg er en betydelig servering for folk flest. Serveres eggene med en hel-korn engelsk muffins, og du har en enkel frokost som vil holde din energi nivåer opp for det meste av formiddagen. Et annet alternativ for frokost eller en midt-morgensnacks er en whey-protein shake. Whey-protein er lett fordøyelig. Bare sørg for å unngå protein pulver med kunstige søtstoffer som aspartam.

Lunsj

Prøv protein-rik korn som quinoa eller linser for lunsj. Legg til grillet kylling eller kalkun bryst og du har en deilig lunsj med mye protein til brensel for resten av ettermiddagen og eventuelle etter jobb trening du har planlagt. Snack på nøtter hvis du blir sulten. Cashewnøtter, mandler, pistasjenøtter og peanøtter er sunne kilder til protein.

Middag

Middag bør være lys. Inkluder en mager proteinkilde som fisk. Laks og tunfisk er to velsmakende alternativer som inneholder relativt få kalorier og mye protein og sunne omega-3 fettsyrer. Ledsag fisk med en frisk grønnsak salat. Unngå fetende meieriprodukter som ost og ranch dressing. Bruk balsamico vinaigrette som et sunt alternativ for dressing. Har en annen whey-protein shake til dessert hvis du blir sulten senere. Prøv å fullføre spise før 19:00 for å gi kroppen nok tid til å fordøye maten, og bruke opp de overflødige kalorier før du går til sengs.


Previous:nothing Next:helsemessige fordelene ved blåbær juice

Relaterte artikler


 • naturlige diett narkotika
 • mat som rense ut arteriene
 • triks og hemmeligheter til raskt vekttap
 • kolesterol diett
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
 • mat som er lav i vitamin K
 • kan du kurere binyretretthet gjennom kosttilskudd bare?
 • hCG for fedme behandling
 • sunne måter å få vekt
 • helsemessige egenskaper av kanel
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com