diabetiker spise tips

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-07
Diabetes krever at du kan se dine matvalg nøye slik at det du spiser ikke medfører store blodsukker pigger. Fordi kroppen din ikke er i stand til å skikkelig bruke insulin, plutselige endringer i blodsukkeret kan påvirke din helse eller til og med være dødelig. Tips til å holde deg på rett spor kosthold kan hjelpe deg å unngå mat som kanskje ikke enig med din tilstand samtidig forsyne deg med sunn næring <. h2> Planlegging Måltidene Mens valg av matvarer er viktig når du planlegger måltider som en diabetiker, utnytte glykemisk indeks kan ta noe av gjette ut av mat valg. Den glykemisk indeks gir en numerisk verdi til karbohydrater inneholder mat basert på dens evne til å heve blodsukkeret i blodet. Velge lavere GI matvarer vil hindre deg fra å ha alvorlige endringer i blodsukkernivået. Husk at bare fordi noen matvarer er lavere på GI skala, at det betyr ikke at de er sunnere for deg. Hold deg til de sunneste valgene tilgjengelige for deg når det er mulig.

Som diabetiker må du også fokusere på konsistens med å spise din. Spise fem på seks miniatyr måltider om dagen er anbefalt å gi deg konstant energi. Denne typen spise kan ikke virke som det vil hjelpe din tilstand, men det vil faktisk hjelpe fart stoffskiftet, noe som kan hjelpe deg i vektkontroll. Du bør spise en sunn kilde til protein, fett og komplekse karbohydrater til hvert måltid. The American Heart Association anbefaler at du spiser fisk minst to til tre ganger i uken. Coldwater fisk som torsk, ørret og sild gir sunne kilder til fett, magre proteiner og omega-3 fettsyrer som er kritiske til celle funksjon i kroppen din.

Planlegg måltidene for samme tidspunkt på dagen hver dag for å holde deg blodsukkeret på målet. Prøv å holde på en konsistent tidsplan som holder den tiden du må ta insulin (hvis aktuelt) og andre medikamenter i tankene.

Mat og kosthold tips

Koordinerende din spise med trening er viktig som en diabetiker. Øvelse som stimulerer vekttap eller hjelpemidler du med vektkontroll kan ofte hjelpe deg med å holde diabetes under kontroll. Den nevnte gjelder spesielt hvis du er en type 2 diabetes. Opprettholde en diett som er høy i fiber for å redusere kolesterolnivået er også viktig. Karbohydrater som grovbrød, hele korn og havregryn vil også hjelpe deg å få fart på stoffskiftet og holde regelmessig avføring.

Regelmessig mosjon, som inkluderer 3 økter på 20 til 30 minutter med aerobic i uken, vil bidra til å holde hjertet sunt. Reduserer risikoen for hjerneslag, hjertesykdom, høyt kolesterol, og hjerteinfarkt gjennom en kombinasjon av trening og sunt kosthold praksis er den beste måten å nærme personlige forebyggende helse. Drikk 8 oz. vann per 10 pounds av kroppsvekt daglig for å holde seg hydrert.


Previous:nothing Next:resept vekttap narkotika

Relaterte artikler


 • muskel builder kosthold
 • vitaminer for å hjelpe deg å se og føle deg yngre
 • enzymatisk full body rens
 • eple cider eddik kosthold
 • sunt måltid planer om å gå ned i vekt
 • vekttap over 40
 • hva er B6 og B12 godt for?
 • karbohydrat syklus kosthold
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • er solsikkefrø dårlig for deg?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com