diett for mage fett

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-09
Overdreven vekt som er oppnådd i magen området kan være en kilde til ekstremt ubehag og forlegenhet. Fettet som samler rundt magen kan også være en årsak til bekymring for mer alvorlige tilstander som hjerte-karsykdommer. Å gjøre endringer i kosthold og livsstil kan bidra til å miste fett som samler rundt magen som du alder

Du trenger:.
Tid til å planlegge

Fett

. betaler nærmere oppmerksomhet til mat etiketter og hvilke typer fett som du spiser vil gå en lang vei mot å redusere mage fett. Mettet fett bør unngås og erstattes med flerumettet fett. Ingrediens etiketter som har hydrogenerte oljer eller delvis hydrogenert oljer i listen er de typene mat som bør erstattes med et sunnere valg.

Noen fett er sunt, og må inngå i et sunt kosthold. Omega 3 essensielle fettsyrer er eksempler på gode fettstoffer som vil forbedre helsen. Cook med oliven olje i stedet for maisolje for en enkel justering til kosthold som kan redusere mengden fett rundt magen.

Komplekse karbohydrater

Frukt og grønnsaker er det ideelle karbohydrater for sunt kosthold. Bearbeidet mat som hvitt brød og pasta er enkle karbohydrater som kan konverteres til sukker i kroppen raskt. Hold mat valg så nært sin naturlige tilstand som mulig. Ferske frukter og grønnsaker inneholder vitaminer og mineraler som bearbeidet mat ikke har.

Sweets laget med hvitt sukker bør unngås også. Sukker gir ingen ernæringsmessig verdi, øker kaloriinntaket, og øker blodsukkeret.

Kalorier

Reduser mengden kalorier som du forbruker på en dag å miste vekt. Det er ingen diett som vil spesifikt retter seg mot fett rundt magen, men et lavt kalori sunt kosthold vil til slutt føre til en reduksjon i midje størrelse.

Calorie teller også hjelper deg til å være bevisst på matvarer som du spiser. For å gå ned i vekt med kalori reduksjon, bestemme mengden kalorier som kroppen din trenger for å holde seg på din nåværende vekt og redusere den med fem hundre kalorier. Forbruker fem hundre kalorier mindre per dag i sju dager vil resultere i en tretti fem hundre calorie reduksjon som er beløpet som trengs å miste ett pund. Øvelse vil øke mengden kalorier brent i en uke også. En til to pounds per uke er en trygg og sunn mye vekt å tape.
Med ordentlig måltid planlegging og fokus på mat som du er forbruker, mage fett vil forsvinne på kort tid.


Previous:nothing Next:kan lime juice hjelpe deg å miste vekt?

Relaterte artikler


 • inkontinens forårsaket av Metamucil
 • niacin rensing
 • kosthold for fedme
 • kylling og ris ernæring
 • do multivitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • hva er forskjellen mellom trans fett og mettet fett?
 • psyllium husk fordeler
 • helsemessige egenskaper av kanel
 • vitamin e for akne utsatt hud
 • hvordan å snike frukt og grønnsaker til barna dine
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com