elliptiske kalorier vs tredemølle kalorier

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-17
Elliptiske trenere og tredemøller er to av de mest populære typene av treningsutstyr. Begge gir en aerobic trening og har justeringer som kan gjøre treningen så intense som brukeren ønsker. Mengden kalorier du forbrenner på hver, avhenger av hvor mye du veier og hvor hardt du jobber ut

Ellipsetrener

I følge Caloriesperhour. com, et nettsted med kalori-brenning anslag for tusenvis av aktiviteter, vil en 150-kilos person forbrenner 277 kalorier under en time-lang trening på en elliptisk med moderate innstillinger-60 skritt i minuttet på en motstand av 7 (av 20). En 200-kilos person ville brenne 301 kalorier

En mer intens treningsøkt -. 70 skritt per minutt ved en motstand på 15-ville føre til at 150-kilos person til å brenne 507 kalorier i timen. Den 200-kilos person ville brenne 607 kalorier.

Tredemølle Med No Incline

Tredemøller har to justeringer som forårsaker en trening for å forbrenne mer kalorier. Den første er hastigheten.

Ifølge Caloriesperhour. com, en 150-kilos person vil forbrenne 272 kalorier i timen i løpet av en moderat 4 mile per time trening på en tredemølle uten stigning. Den 200-kilos person ville brenne 363 kalorier.

Tredemølle Med Incline

Walking og kjører oppoverbakke krever mer energi, kan så mange tredemøller settes på skrått for å gjøre en treningsøkt mer utfordrende. Ifølge Caloriesperhour. com, vil en 150-kilos person forbrenne 456 kalorier ved å gå for en time ved 4 mph med en stigning på 5 prosent. Den 200-kilos person ville brenne 608 kalorier i timen.

Kjøre på skrått brenner mest kalorier. En 150-kilos person ville brenne 953 kalorier ved å kjøre på 7 km /h for en time på et 5 prosent stigning. Den 200-kilos person ville brenne 1270 kalorier på en time.

Form

Form er viktig for å estimere calorie-brenning potensial av noe trening. Det finnes måter å jukse på noe trening, og jo mer du jukser, jo færre kalorier vil du brenne. Når du kjører på en tredemølle, er det viktig å øve godt kjører form-nemlig ikke kjøre mens lener seg på konsollen eller håndtak.

På en elliptisk trener, er det viktig å presse på pedalene ned med leggmusklene og flytte polene med din pectoral muskler og triceps. Bare skiftende vekten fra det ene benet til det andre vil gjøre maskinen flytte, men det vil ikke gi deg mye av en treningsøkt.

Utstyr Quality

Bruk av treningsutstyr med pålitelig brukeropplevelse konsoller (å fortelle deg hvor fort du er i bevegelse) er viktig å få en nøyaktig vurdering av treningen. Så er vedlikehold, tredemøller som belter jerk vil gi deg en ujevn og ubehagelig trening, og elliptiske trenere med utslitte resistens mekanismer vil ikke gi deg counter-kraft du trenger.


Previous:nothing Next:spise fett for å gå ned i vekt

Relaterte artikler


 • Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?
 • urter som hjelper deg ned i vekt
 • gresskar frø olje fordeler
 • balsamicoeddik helsefordeler
 • macrobiotic kosthold og KOLS
 • raskeste måten å miste vekt
 • hjertet sunt fett
 • Betydningen av syrer og baser
 • do multivitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • elliptiske kalorier vs tredemølle kalorier
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com