enkel fettfattig middager

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-27
Hvis du er på en lav-fett diett eller har helsemessige bekymringer som krever lav-fett matvarer, lage dine egne måltider for å gi deg kontroll og gjøre deg de viktigste vokteren av din helse. Du kan effektivt kutte ned på fett, sukker, unødvendig mat konserveringsmidler og tomme næringsrik utarmet kalorier. Imidlertid kan lage middager være et ork hvis du er sliten fra en dags arbeid og andre forpliktelser. Men middag preparatet kan være rask og sunn hvis du vet noen triks

Salater

Grønnsaker er lave i fett og kalorier. Fargerike grønnsaker er lastet med anthocyaniner, som er kraftige antioksidanter som vises som lyse pigmenter. Eksempler florerer: spinat, auberginer, kål, gulrøtter, bok choy og tomater. De legger til bulk, noe som gjør deg full med færre kalorier.

For å forvandle grønnsakene i en salat, skjær dem og kombinere dem i en bolle. Lag din egen dressing med sunne oljer som oliven, tistelolje, olje og druekjerneolje. Selv om disse sunne oljer anses høy i fett innhold, er de faktisk høyt i enumettede oljer, som er hjerte-vennlig fett at lavere dårlige kolesterolet. Kombiner en del av eddik (cider, balsamico, rødvin eddik) til to deler av sunne oljer, salt og pepper og visp dem sammen. Legg bandasjen til grønnsaker og kaste.

Hvis du legger lene grillet eller stekt kjøtt som kylling eller kalkun eller en grønnsak-protein som tofu og tempeh (gjæret tofu), som blir et komplett måltid i seg selv.

One-Dish Meal

Et en-rett måltid er lett å montere og sunt når du inkluderer de tre hovedkategorier av mat grupper: karbohydrater, proteiner, og vitaminer og mineraler. Trikset er å plukke fettfattig alternativer som magert kjøtt, fisk, bønner (mye fiber og næringsstoffer og lite fett), hele korn (indusere metthetsfølelse og bidra til å redusere unødvendige kalorier inntak), lav-fett meieriprodukter og frukt og grønnsaker. Her er en enkel pastarett du kan sette på mindre enn 30 minutter.

Cook helkorn pasta henhold til instruksjonene. Dice lean kylling, hakke hvitløk og terninger rød paprika (eller noen grønnsaker du velger). Coat din stekepanne med ekstra virgin olivenolje og fres hvitløk til litt ristet. Legg kylling og fres til kokt gjennom. Legg til en boks med stuet tomater og la det småkoke til den tykner. Legg pasta, rød paprika, kan en av drenert boks kikerter og kaste godt. Smak til med salt og pepper etter smak, og pynt med basilikum.

Stir Fry

Rør Fry er rask å lage og gir deg fleksibilitet til å innlemme fettfattig ingredienser. Varm en wok med 1 ss. av olje (sesamolje fungerer godt for en asiatisk stir fry) og legge til ingredienser. Fres hakket hvitløk og løk-de er ikke bare legge til smaken, men bidrar til å forbrenne fett). Deretter legger kjøtt og kokt igjennom, og deretter legge til grønnsaker. Fettfattig tofu legger variasjon og hermetisk frukt som ananas, Litchi og longans gi eksotisk appell. Krydre med vegetariske østers saus og salt og pepper. Du kan spise stek av seg selv eller med brun ris eller hele korn pasta.


Previous:nothing Next:juicing for bedre hud

Relaterte artikler


 • Betydningen av syrer og baser
 • Slik jumpstart kosthold
 • fare for relacore
 • hva er gluten-fri mat?
 • om kreft forebygging med IP6
 • slimquick kosthold meninger
 • hva er noen tarm rensing matvarer?
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • palmeolje ernæring
 • fakta om å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com