ernæring plan for seks pakker

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-03
Seks pack abs kan gå langt i å gjøre en person føler seg sunnere og mer selvsikker. For de av dere som ønsker du kunne få en meislet kjerne, bør du vurdere en spesiell abs diett. Trening er utvilsomt viktig når det gjelder slanking og styrking av magemuskler, men riktig ernæring kan gjøre enda mer for å hjelpe deg å nå dine mål

Lean Protein

Spise smart måte å kutte ut all junk food fra dietten og starter fra scratch med en utvalgt gruppe av sunn mat. Lean protein er viktig for trimming ned livlinjen og fyre opp kroppen med aminosyrer å bevare muskelmasse som du tone opp. Protein holder også du føler deg fyldigere lenger, slik at du er mindre fristet til å jukse med usunn snacks hver dag. Har to hardkokte egg til frokost hver morgen. Drikk en protein shake som en mid-morgen snack. Spis en kalkun eller kylling bryst som en del av lunsjen. Snack på en enkel servering av cashewnøtter eller mandler på ettermiddagen for en ekstra protein boost. Fisk er et utmerket valg for middag. Prøv torsk, tunfisk eller laks.

Komplekse karbohydrater

Enkle karbohydrater som hvitt brød, pasta og chips er fetende. Komplekse karbohydrater holde deg slank og samtidig gi langvarig energi. Hele korn er et utmerket valg for å holde kroppen mett mens du fremdeles brenner fett rundt magemusklene. Spis en hel korn engelsk muffins med egg til frokost, eller tilberede fullkorn havregryn. Velg fullkorn kjeks eller brød til lunsj. Cook brun ris eller fullkorn pasta til middag som en side for fisk eller fjærkre. Begrense deg til en enkel servering av komplekse karbohydrater ved hvert måltid hele dagen for å maksimere resultatene.

Frukt og grønnsaker

Alle sunt kosthold bør inneholde rikelig med frukt og grønnsaker. Den kostfiber i frukt og grønnsaker hjelper deg å fordøye mat og prosessen næringsstoffer mer effektivt. Frukt og grønnsaker er også lav i fett og kalorier, men rik på antioksidanter og vitaminer. Spis en porsjon frisk frukt til frokost. Spis frukt mellom måltider gjennom dagen for en energi boost og for å holde stoffskiftet pumping. Spis din fylle av grønne blader, løk, tomater, paprika og gulrot og selleri. Du kan også damp brokkoli, bønner og blomkål som en næringsrik tillegg til lunsj eller middag.

Drikkevarer

Hvis du er seriøs om å få en seks pack, se hva du drikker, samt hva du spiser. Hold deg til vann så mye som mulig. Drikk minst 64 væske oz. vann per dag for å holde seg hydrert. Unngå juice, brus, spesialitet kaffe og alkohol. Sukker i slike drikkevarer er raskt omdannes til fett innskudd i kroppen.


Previous:nothing Next:alkohol detox diett





Relaterte artikler


 • krav til fett leiren
 • en dag diett plan
 • hva er B6 og B12 godt for?
 • South Beach Diet helserisiko
 • Slik spiser svært sunt på budsjett
 • gode kilder til protein
 • hvordan å være lat og miste vekt lett
 • myten om kokosolje
 • mat som rense ut arteriene
 • bivirkninger av creakic




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com