fettfattig og lav natrium diett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-08
I dagens verden, folk blir mer og mer helse samvittighet. For enkelte individer betyr at holde seg til en lav-fett og lav natrium diett

retningslinjer

Hvis du er vant til spise en 2000 kalorier om dagen diett, bør du spise mer enn 65 g fett. For de av dere forbruker en 1600 calorie en dag kosthold, hold deg ikke mer enn 53 g fett per dag. Det er normale retningslinjer som FDA råder, men hvis du prøver å gå ned i vekt, må du forbruke mindre fett enn retningslinjene anbefaler. Hold deg til forbruker mellom 500 til 1000 mg natrium per dag hvis du prøver å spise en lav natrium diett også. De fleste normale dietter består av ca 2000 mg natrium per dag, så dette kutter din natrium inntaket ned til det halve eller så mye som et fjerde.

Cooking med mindre salt

Når matlaging for dine daglige måltider, kan du bruker salterstatninger i stedet for bordsalt. Unngå mat med hermetisk suppe hvis det er mulig, da disse er vanligvis svært høy i natrium. Du kan søke etter lav-natrium hermetisk supper, men sørg for at du stikker i det daglige natrium og fett inntak retningslinjer for å miste vekt. Det samme gjelder for hermetiske grønnsaker. Disse er vanligvis svært høy i natrium, så mat med ferske grønnsaker i stedet er alltid en god idé. På den måten kan erstatte tabellen salt og fett. Du kan også lage hjemmelagde supper og buljonger, erstatte der det er nødvendig. Bli vant til å lese mat etiketter og holde styr på dine daglige natrium og fett inntak. Du må kanskje planlegge menyer på forhånd. Det er her et gratis nettsted, for eksempel fitday, er nyttig, der du kan opprette en gratis konto og skrive dagbok for å holde oversikt over matinntaket og hvor mange kalorier du brenner hele dagen.

Eksempel Daglig Meny

Når du starter en ny diett, kan det være noe overveldende. Du kan være bekymret for om du stikker til kostholdet ditt og kan være ekstremt nervøs. For den første uken, kan det være lurt å planlegge og skrive ned hva du har tenkt å spise. Ikke glem å innlemme sunn daglige snacks i kostholdet ditt. Snacks er en viktig del av å miste vekt fordi de hjelper avverge ekstrem sult og hjelp du får fra ett måltid til den neste.

Til frokost, scramble egg med friske grønnsaker terninger. Prøv spinat, løk og rød paprika. Hvis du ønsker å legge litt ost, legge til en svært liten mengde av mozzarella ost. For lunsj kan du prøve kaste en salat med eddik og olivenolje-baserte salat dressing. Til middag, stir fry noen friske grønnsaker etter eget valg og kaste med fullkorn pasta. Du kan kaste med hvitløk eller andre krydder, om nødvendig.


Previous:nothing Next:detox rens

Relaterte artikler


 • ingen alkohol påvirker kolesterolet?
 • hva som forårsaker svært høye jern nivåer?
 • urter som beskytter under raske vekttap
 • gjør sukker påvirker kolesterolet?
 • hvordan å gå ned i vekt uten dumhet
 • enzymatisk full body rens
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • lav GI indeks diett retningslinjer
 • safe vekttap piller for tenåringer
 • sunne måltider for idrettsutøvere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com