forbrente kalorier å spise

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-03
Kalorier kommer fra mat og omdannes til energi til å drive kroppslige funksjoner som pust, hjerteslag og temperaturregulering. Kalorier er også brukt i ferd med å spise. Spise krever energi å tygge, svelge, fordøye, absorbere og eliminere. Antall forbrente kalorier mens du spiser heter kosttilskudd termotilblivelsen

Hva er en kalori?

En kalori er en enhet av energi som finnes i nesten all mat. Kroppen bruker kaloriene som brensel dens overlevelse funksjoner og aktiviteter. Foods høyere i fett og sukker har en tendens til å ha mer kalorier enn mat som er høyere i vanninnhold, og det er derfor en smultring har mer kalorier enn en tomat.

Forskjellige typer caloric Burn

Metabolisme, eller basal metabolic rate (BMR) er den mengden kalorier som brukes bare for å overleve. Mennesker som er tunge, aktive eller har massevis av muskelvev generelt har en høyere metabolisme enn mindre eller mer stillesittende mennesker. Å øke antall kalorier kroppen din trenger hvile, øke muskelmasse eller vekt.

Bruk av kalorier gjennom aktivitet er en annen måte å brenne kalorier fra maten. Økning av type, frekvens og varighet av fysisk bevegelse vil kreve ekstra kalorier til brennstoff muskler og BMR.

Kalorier er også brent gjennom å spise. Klaas R. Westerterp, Institutt for Human Biology, Maastricht University, Nederland, definerer kosttilskudd termotilblivelsen som "økning i energiforbruk over basal fastende nivå delt på energiinnholdet i maten inntatt og er ofte uttrykt som en prosentandel. "

Kalorier brent mens Eating

En rapport fra Keystone Symposium på Molecular and Cellular Biology fant at kalorier brent i ferd med å spise omfatter vanligvis 5 til 15 prosent av daglig energiforbruk. Det fant også at mat høyere i protein og alkohol kreves mer kalorier for å konvertere til energi. Det faktiske antall kalorier brent avhenger av type mat spises, med høy-protein mat krever mer kalorier å fordøye.

Økende caloric Burn

Flere populære dietter kapitalisere på det faktum at proteinrik mat krever mer kalorier for å konvertere til energi. Atkins, Zone og Stillman dietter fremmer alle forbruket av høy-protein mat til utelukkelse av karbohydrat-rik mat. En studie gjort av Carol Johnston, Ph. D. , og kolleger ved Institutt for ernæring og mosjon Wellness, Arizona State University East, Mesa, Arizona, viste at en høy-protein, lav-fett diett øker mengden kalorier brent fra spise med 100 prosent.

Negative-kalorier

Det kan synes å gi mening at enkelte matvarer har færre kalorier enn kroppen trenger inntak dem. Dessverre, sier Dr. Nancy Snyderman i en artikkel om Time. com, "Det er ikke sant. Det kalorier kroppen din forbrenner i fyre fordøyelses syklusen forsvinnende liten sammenlignet med kalorier i maten i seg selv. Selv tygge stangselleri kan virke som en anstrengende aktivitet , brenner det omtrent samme mengde kalorier som å se gresset gro. "

Men en studie publisert i 2001 utgaven av fedme Forskning viser at det er bevis at å legge krydder til mat og drikke svært kalde drikker kan øke antall kalorier som kreves for termotilblivelsen, og dermed brenner mer kalorier enn blander eller varmere mat.


Previous:nothing Next:ernæring plan for seks pakker

Relaterte artikler


 • det beste vekt miste detox
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise vekt overvåkere måltider
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • grønne smoothies for vekttap
 • endret rå mat diett
 • ølgjær fordeler
 • hvordan å utvikle en sunn spising plan og stoppe kosten for godt
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
 • hvordan å balansere matvaregrupper
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com