fordelene av vitamin E for utslett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-19
Bortsett fra å senke risikoen for hjerte-og karsykdommer, har vitamin E mange fordeler, spesielt for huden. Skin utslett kan være forårsaket av allergiske reaksjoner, kontakt med irriterende stoffer og tørr hud. Vitamin E hjelper i omsorg for huden, på grunn av sin antioksidantegenskaper. Det er også en fuktighetsgivende vitamin, noe som gjør den egnet til å bruke til å bekjempe hudlidelser. Det er en vanlig middel for hud lidelser inkludert utslett, og blir ofte brukt som en ingrediens i huden utslett kremer

Betydning

Vitamin E har antioksidant egenskaper som beskytter huden mot frie radikaler og miljømessige krefter. Dette er viktig fordi miljøkrefter som værforhold (vind, UV-stråler) kan fremme utslett, avhengig av en persons følsomhet. Vitamin E hjelper forsvare huden fra disse faktorene, minske bivirkninger. Vitamin E ikke bare beskytter, men også reduserer forekomsten av rødhet, noe som er viktig fordi det forbedrer utseendet på huden.

Effekter

Vitamin E kan også hjelpe i å øke immunforsvaret, noe som bidrar til å hindre forverring av hudutslett. Når immunsystemet er sterk, er kroppen din mer effektiv og i stand til å klare av sykdommer mer effektivt. En annen fordel av å være et immunsystem booster er at vitamin E også lar kroppens celler til å fungere effektivt, noe som hjelper kroppen å helbrede seg selv.

Funksjoner

Vitamin E har fuktighetsgivende effekt på huden, og dette bidrar til å jevne støt som kan oppstå med utslett på overflaten av huden. Fuktig hud er mer smidig og hjelper i kampen mot irritasjon. Vitamin E kan også hjelpe roe huden for å unngå ytterligere forverring av hudutslett, hjelper utslett avtar raskere og med mindre klør.

Bruk

Vitamin E kan påføres huden utslett å minimere behovet for å lage riper i berørte området. Denne hjelpemidler i lessening forverring av huden og begynner helbredelsesprosessen. I tillegg betyr irritasjon lettelse at utslett kan bry deg mindre, og du kan gjøre de tingene du vanligvis gjør i stedet for å være opptatt med irritert, skadet hud.

Spiselig Kilder

Vitamin E finnes i mange matvarer kilder som frukt, egg, nøtter og oljer. Frukt kilder inkluderer avocado, kiwi og mango, mens mutter kilder inkluderer mandler og pistasje. Hvete olje, Saflorolje og vegetabilsk olje inneholder også vitamin E. Spise mat rik på vitamin E kan bidra i å balansere kroppen. Du kan også ta vitamin E i kapselform å møte dine daglige behov. Ifølge kontoret til kosttilskudd, anbefalt inntak av vitamin E er 15 mg.


Previous:nothing Next:fordeler i kakaobønner

Relaterte artikler


 • det beste vekt miste detox
 • do multivitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • South Beach Diet helserisiko
 • bivirkninger av creakic
 • utarbeidelse av yoghurt
 • instruksjoner for et balansert kosthold
 • mat høyt på vitamin d & jern
 • kosthold for å eliminere raffinert mat
 • isvann for vekttap
 • kosthold og tinnitus
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com