gjør sukker påvirker kolesterolet?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-02
Sukker kan ikke ha kolesterol i det, men hvis du sliter med høyt kolesterol, kan det være mer skadelig enn du innser. Forstå hvordan sukker kan påvirke kolesterolnivået og hva du kan gjøre med det

Kolesterol Kilder

For å forstå hvordan sukker kan påvirke kolesterolnivået, du må forstå hvor kolesterol kommer fra. Kolesterol finnes naturlig i kroppen din. Mens maten du spiser legger kolesterol i blodet, American Heart Association sier at 75 prosent av kolesterol er opprettet i kroppen din. Spise mat lavt kolesterol kan hjelpe, men det er din generelle helse som påvirker kolesterolnivået.

Sukker og Kolesterol

Sugar seg selv har ikke kolesterol, men det er ofte servert i høyt kolesterol matvarer. Is, sjokolade og bakverk kokt med smør og egg kan bære en betydelig mengde kalorier og fett. Dette er matvarer som du bør absolutt unngå hvis du prøver å senke kolesterolet.

Vekt

Sukker er høy i kalorier og legger ikke mye ernæringsmessig verdi. Hvis du sliter med høyt kolesterol og vektproblemer, unngå sukker i kosten kan hjelpe deg. Ifølge National Heart, Lung and Blood Institute, kan overvekt føre til at kroppen for å gjøre ekstra triglyserider, øker den dårlige typen kolesterol i kroppen din, mens du senker det gode kolesterolet. Sukker er høy i kalorier, så spiser mindre av det, spesielt hvis du prøver å gå ned i vekt. Fordi det er lav i næringsstoffer, fører det også til å kreve mer mat, ytterligere redusere sjansene for å miste vekt.

Natural Sukker

Sukker finnes naturlig i frukt, men så er fiber, noe som bidrar til å senke kolesterolet. Dessuten, er frukt lavt i kalorier, så det vil ikke legge til vektøkning. Når du ønsker noe søtt, prøv nå for en banan eller noen bær i stedet for en candy bar.

Splurging

Hvis maten er din lidenskap, kan du føle deg ulykkelig hvis du aldri har lov til å spise noe du elsker. Noen sukkerholdige matvarer er fine i kosten så lenge de er spist i moderasjon. Hvis du vil ha litt is, prøve å spise en kiddie kjegle å tilfredsstille dine craving eller tilfredsstille din candy bar craving med en mini candy bar. Etter å ha tingene du liker med måte kan holde deg fra følelsen fratatt og overspising.


Previous:nothing Next:caigua og vekttap

Relaterte artikler


 • karbohydrat syklus kosthold
 • urter for å øke metabolismen
 • hvor å miste 50 pounds i 3 måneder
 • vekttap og hjertesvikt
 • gode kilder til protein
 • grunner til usunt kosthold
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise vekt overvåkere måltider
 • kalorier vs fett gram
 • safe vekttap piller for tenåringer
 • hvordan tenåringer spiser sunt i dag
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com