gjør svetting hjelper til å forbrenne fett?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-02
Det er mange "kjepphest" strategier for å miste vekt. Nye trender har antydet at varme opp kroppen til det punktet av svette kan føre til vekttap. Målrettet svetting enheter er tilgjengelig fra badstuer, dampbad, badstue belter, og selv midje belter som gjør at kroppen til å svette overdrevet. Selv om noen vekttap kan forekomme ved bruk av disse produktene, er kroppen ikke brenner kroppsfett

Formålet med Svetten

Vi svetter gjennom svettekjertlene, og kroppene våre gjør dette naturlig for to hovedgrunner. Først av alt, er svette kroppen vår kjøling mekanisme. Når vi blir varme, ser kroppen dette som feber, og den automatisk prøver å bryte feber, kjøling kroppen. Vi også eliminere giftstoffer og avfall gjennom svette. For disse grunner, er svetting en viktig, viktig prosess.

Svette og Vekttap

Du kan faktisk gå ned i vekt hvis du svetter mye. Av den grunn, badstuer er veldig populære. Faktisk er ideen om målrettet svette ikke et nytt konsept. I århundrer har folk generert varme miljøer for å rense kroppen for giftstoffer. Men når du svetter, er du ikke nødvendigvis å miste kroppsfett. I stedet er du Shedding vann vekt. Noen menneskers kropper holde på mer vann enn andre, kan så noen folk mister mer vekt enn andre etter overdreven svetting.

Svette og kalorier

Selv om du bare kaste overdreven vann når du svetter, kan det hende at kroppen faktisk forbrenner mer kalorier under en svette-økt. Fordi kroppen prøver å kjøle seg av, kan du brenne mer kalorier enn du ville gjort hvis du var ikke svett.

Svette og Øvelse

Den beste måten å gå ned i vekt gjennom svetting er ved å utøve. Når du svetter mens du trener, du mister vann vekt, og du bruker forbrukes kalorier og lagret kroppsfett. Vi svetter når vi trener fordi vi bruke så mye av kroppen vår energi på kort tid. Dette tvinger kroppen til å begynne kjøleprosessen.

Svetten Verktøy

Svetten verktøy som sauna drakter og midje trimmerne er svært nyttig for folk som lagrer mye vann vekt. Kvinner har en tendens til å lagre mer vann vekt enn menn. I tillegg er kvinner lagre mye vann i magen, kan slik svetting i at området eliminere noe av det lagrede vannet. Hvis du har en tendens til å føle deg oppblåst og hoven, så kan du dra nytte av disse verktøyene.


Previous:nothing Next:kan du kurere binyretretthet gjennom kosttilskudd bare?

Relaterte artikler


 • hjertet sunt fett
 • ernæring for undervekt personer
 • hvordan å miste vekt og forbrenne kalorier dans
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • tryggeste vekttap kosttilskudd
 • sonen kosthold grunnleggende
 • Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner
 • serotonin og vekttap
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • herbals å hjelpe prostata
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com