hCG for fedme behandling

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-27
Den Ardennerslaget har blitt utkjempet av folk i århundrer, og til slutt det vises bule vinner. Det finnes mange forskjellige typer kjepphest dietter og slankepiller der ute har lovet å gjøre alt fra å hjelpe deg å miste vekt for å redusere kolesterol, men oftest de ikke fungerer. En diett som tidvis gjør rundene er HCG diett som er panorert av American Medical Association og Food and Drug Administration

HCG Oversikt

Human chorionic gonadotropin er et hormon som produseres av kroppen hos både menn og kvinner som er oftest assosiert med graviditet. Når en kvinne blir gravid, går kroppen i overdrive skape hormonet å hjelpe metabolize fett for barnet og styrke livmoren for svangerskap. Det kan også brukes som en tidlig test for hvordan svangerskapet utvikler seg når visuelle tester som ultralyd ikke kan brukes.

HCG har blitt godkjent av Food and Drug Administration til bruk stimulere eggløsning hos kvinner og i fruktbarhet problemer i menn. Det har ikke vært godkjent for bruk som et vekttap narkotika av organisasjonen, men det er godkjent medisiner tilgjengelig for dette formålet. Du bør kontakte legen din for å diskutere HCG og dens bruk, herunder vekttap.

HCG Diet

Den dietten ble opprettet i 1950 av Dr. A. Simeons i Afrika for behandling av fedme. Han injisert HCG i hans fag og legg dem på en ekstremt lav diett av 500 kalorier per dag og undersøkt deres vekttap. Troen var at siden hormome metabolizes fett i mor og hastigheter opp sin metabolisme, ville det gjøre det samme for noen. Siden ble etablert, har kostholdet gått inn og ut av popularitet med flere vekttap institusjoner ved hjelp av kosthold og injeksjoner som en form for fedme behandling.

Både FDA og American Medical Association har panorert til HCG kosthold, sier at hormonet har ingen betydning for vekttap oppnådd og stedet den er ultra-lav-kalori diett som er årsaken. FDA krever merking av HCG å inkludere sin ineffektivitet i vekttap, men til tross for dette har det likevel blitt et populært program i mange diett institusjoner. Hormonet er tilgjengelig på resept og bør kun gis av lege.


Previous:nothing Next:hva er noen tarm rensing matvarer?

Relaterte artikler


 • acai extract fordeler
 • hva er gluten-fri mat?
 • ernæring i stekt soya bønner
 • larabar informasjon om ernæring
 • safe vekttap piller for tenåringer
 • mage innstramming øvelser
 • helsemessige fordeler av pistasjnøtter
 • Fordelene med Yohimbe
 • hva slags mat inneholder Policosanol?
 • ølgjær fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com