hva du skal spise for å hindre oppblåst mage

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-25
Oppblåst mage er ubehagelig vann eller gass vekt som veier på midtpartiet. Det er mange ting som kan bidra til oppblåst mage, inkludert kosthold, mosjon og dårlig generell helse. Ved å implementere visse matvarer og urter i kostholdet ditt, kan du hjelpe kroppen din kast beholdt vann og skape en naturlig flyt fordøyelses

Urter

Det er flere naturlige måter for å hindre oppblåst mage. Carminative urter som peppermynte, ingefær og kamille kan være en fin måte å redusere oppblåsthet. Disse urtene skal utvise gass og roer magen. Peppermynte kapsler og trekull kapsler vil bidra til å absorbere gassen som kan forårsake oppblåsthet. Digestive bitter er også bra å stimulere fordøyelsessystemet. Ifølge en undersøkelse utført av American Journal of Clinical Nutrition, er grønn te anses som en naturlig vanndrivende og når forbrukes daglig det kan øke stoffskiftet med 4 prosent som bidrar til å makulere overflødig vann vekt.

Foods

oppblåst mage har en rekke årsaker som kan forebygges ved å implementere visse matvarer i din daglige diett. Matvarer som er rike på fiber slik som nøtter, hele korn og linser. Når fiber blir en fast del av kostholdet ditt, hjelper det maten til å flytte om kroppen din raskere som bidrar til å hindre oppblåsthet og forstoppelse. En høy mengde kalium som banan, rosiner, fiken og stekte poteter vil bidra til å opprettholde kroppens riktig mengde av natrium som rids kroppen for overflødig vann vekt. Yoghurt er også bra å balansere ut fordøyelseskanalen, slik at maten kan strømme gjennom kroppen din raskt. Yoghurt har også rett mengde bakterier som trengs for riktig fordøyelse. Ifølge forskning gjort ved Mayo Clinic, vil frukt og grønnsaker som er rike på vann hjelpe til å redusere vann oppbevaring. Vannmelon er et vanndrivende frukt som øker trangen til urin som frigjør overflødig vann vekt, er det også høy i fiber og vann. Tranebærjuice spyler de uønskede bakteriene ut av systemet som kan bremse ned fordøyelseskanalen, og det øker også trangen til urin. En god mengde rødbeter og kål vil bidra til å bryte ned overflødig fett. Et sunt kosthold full av frukt og grønnsaker vil hjelpe deg å miste vekt naturlig ved å eliminere sløsing, skylle ut bakterier og avlaste kroppen av tilbakeholdt vann. En næringsrik endring i matvaner vil tillate kroppen til å fungere skikkelig.


Previous:nothing Next:hva er acidophilus Bifidus?

Relaterte artikler


 • hvordan unngå mat med transfett (delvis hydrogenerte oljer)
 • aubergine fordeler
 • tryggeste vekttap kosttilskudd
 • protein piller for sunt hår
 • hvordan å gå ned i vekt for tenåringer
 • diabetiker spise tips
 • noni fordeler
 • kosthold for høyt kalium
 • eggeplommen ernæring
 • en dag diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com