hva vitaminer for å ta for mørke ringer under øynene

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-10-26
Huden under øynene er noe av det tynneste huden på kroppen. Det er flere blodkar i dette området, og er det noen faktorer som kan føre dem til å vise gjennom huden. Søvn og vitamin-mangel er de to mest utbredte faktorer som forårsaker de stygge ringer under øynene. Ved å spise riktig vitaminer og skaffe tilstrekkelige mengder søvn, kan du bli kvitt dine "vaskebjørn øyne" på kort tid

Vitamin K

Den beste måten å unngå mørke ringer under øynene er ved å få tilstrekkelige mengder søvn. Men du kan også legge litt krem på huden rundt øynene for å fade sirklene raskere. Se etter kremer som inneholder vitamin K. Vitamin K bidrar til å sikre at blodet levrer seg rundt øynene ordentlig, slutt hindre seepage. Når blodet ikke koagulere skikkelig, begynner det å vise gjennom huden under øynene, og du får de stygge sorte sirkler. Bare gni kremen under øynene før du sovner, og du vil merke mørke ringer går bort. Du kan også øke inntaket av vitamin K ved å spise grønne bladgrønnsaker og frukter som avocado og kiwi.

Vitamin A

Vitamin A inneholder mange antiaging fordeler som kan hjelpe huden din. De som ønsker å bli kvitt rynker og strekkmerker både kan også dra nytte av vitamin A. Finn en krem som du kan bruke under øynene dine når du går i dvale. Du kan også bruke en krem som inneholder retinol, dyret form av vitamin A, som vil minske de mørke sirkler. Du kan også øke nivået av vitamin A i kosten eller ved å supplere, men du skal aldri ta mer enn rettet. Lever, søte poteter, gulrøtter og brokkoli er alle ideelle mat kilder til vitamin A. Vitamin C

Vitamin C også bidrar til å fjerne mørke ringer under øynene. Det øker kollagen og beskytter huden mot sol og varme skade. Problemet er at hvis du bruker en aktuell vitamin C krem, vil oksygenet gjengi den ineffektive og det kan faktisk være skadelig for målet. Hvis du ønsker å bruke en aktuell krem, kan du kombinere en form for vitamin C, som kalles L-askorbinsyre, med vitamin K og bruke den under øynene. Enten du bruker en aktuell krem eller ikke, bør du sørge for at du er innarbeide et sunt nivå av vitamin C i kosten. Den finnes i de fleste frukt og litt grønnsaker.

Vitamin E

Vitamin E egentlig ikke fjerner mørke ringer fra under øynene, men det hjelper regulere vitamin A eller retinol som brukes til å fjerne mørke sirkler. Det beskytter også kroppen mot frie radikaler som ødelegger huden. Vitamin E er en kraftig antioksidant som beskytter huden mot ultrafiolett lys samt andre skadelige faktorer. Det bør være muntlig tatt i motsetning til topikalt, men du vil finne mange øye kremer som liste vitamin E som en av sine aktive ingredienser. Du kan finne en sunn kilde til vitamin E i asparges, avocado, oliven, nøtter og grønne grønnsaker.


Previous:nothing Next:soyamelk fordeler

Relaterte artikler


 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • do vitaminer virkelig fungerer?
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • hvordan å gå ned i vekt med 5 trinn
 • spaghetti squash ernæring
 • binyrene og ernæring
 • koffein innhold i grønn te vs kaffe
 • ernæring i stekt soya bønner
 • kan lime juice hjelpe deg å miste vekt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com